I bolje da ne znaš.Desio mi se takav slučaj gde je motor zakucao usled nedostatka ulja koje je pumpa isisala iz motora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šofer(lično JA) nije opazio da pumpa izvlači ulje iz motora jer nema rendgenski vid.U sistem ne staje 20 nego 40 litara ulja jer volan i radna hidraulika koriste isto ulje samo što je razlika u pogonima pumpi.Jedna je izdvojena i ima pogon preko remena dok je druga famozna prikačena direktno na razvod motora.Kapiraš sada?Maticu, kakav je to sofer bio da nije opazio da se ulje sljeva niz motor iz pumpe volana ili iz rezervoara za ulje?!? Pa ne stane u sistem volana 20l ulja pa da se ne vidi da curi. A ako je to dugo trajalo, onda jos bolje sto se nije gledao nivo ulja prije kretaja u rad...
Prednost uzdužnog klipa je i u tome što onda trebaju kraća creva što pojeftinjuje ugradnju.
Može li koja slika pumpe?
Pošto imaš zglob mogao si namestiti da je podesiv po visini
Šofer(lično JA) nije opazio da pumpa izvlači ulje iz motora jer nema rendgenski vid.U sistem ne staje 20 nego 40 litara ulja jer volan i radna hidraulika koriste isto ulje samo što je razlika u pogonima pumpi.Jedna je izdvojena i ima pogon preko remena dok je druga famozna prikačena direktno na razvod motora.Kapiraš sada?
Prednost uzdužnog klipa je i u tome što onda trebaju kraća creva što pojeftinjuje ugradnju.
Može li koja slika pumpe?
Pošto imaš zglob mogao si namestiti da je podesiv po visini