Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemam pojma od cega je,izbrusio osovinu pumpe i stavio gedoru 27 pa spoio na kompresor,tako da kompresor i dalje radi
uspijesno zavrsena ugradnja hidraulicnog volana na IMT 559,izaslo me sve 250eura,pumpa volana, glava volana od nekog kamiona i posuda za ulje,radi odlicno
Ja počeo polako sa prikupljanjem delova za hidrauliku. Ovu kofu delova nabavio sam gratis. Pumpa je od bmw-a zf i na njoj piše da je 130 bari. Sad ne mogu da provalim da li ima u sebi sigurnosni ventil, trebalo bi da ima.
Klip ce bitti rešen ovih dana i još mi orbitrol ostaje. Nešto je slaba ponuda po oglasima pa ako neko ima neki višak za prodaju ili zna nekoga ko ima neka javi
poslo sam ti poruku u ppJeste spremam za njega, nije toliko tezak na volanu ne nosim tegove uvek ali me nervira kad smotam pun levi ili desni i idem u nazad nema sanse da ispravim tockove dok ne krenem unapred. A i pre neki dan mi smotao tockove preko brazde prste mi pokida. Tako da je reseno polako se sprema.
Moram da priznam da ova ideja sa gedorom uopste nije losa i mislim da cu ovu pumpu vrlo lako ubaciti tamo iza kompresora. Malopre sam gledao i nekako mi svuda strci mnogo. Mislim da lako moze da se odradi nosac i da se spoji kao fabricka.
Gledao sam ova od bmw-a ipak ima sigurnosni ventil u sebi ima cak pozadi inbus za stelovanje.
Novo je ipak najbolje a "vreme" ogranicavaju i faktor. U nekim sam pregovorima za sve komplet sa kombajna ostaju mi samo creva. U svakom slucaju bice izvestaja