Lacin
Član
Kako mislite da ugradite pomocni servo cilindar(takozvani poluhidraulicni)na 539 ili 549 kad ima dve gurajuce spone.Jel postoji resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mislite da ugradite pomocni servo cilindar(takozvani poluhidraulicni)na 539 ili 549 kad ima dve gurajuce spone.Jel postoji resenje.
Bobo, ovo nisam baš razumio kako bi kutija prenosila ako ju se koristi?
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Imaš li i komplet zupčanika i distancer za tu pumpu?
Ugradio sam ja na Univerzala 445 pre 8-9 godina.Funkcioniše bez problema.
Danas završena ugradnja, oteglo se zbog bolesti (upala pluća po ko zna koji put) pa sam i danas radio poluzdrav ali nisam mogao više da čekam. Ugradnja je uspjela u potpunosti, ostvario sam puni ajnšlag na obje strane, točkovi se motaju u mjestu na leru. Sama hidraulika je vrlo jednostavna i nema se gdje pogriješiti ali je rad na 539 komplikovan i težak strašno, teško je demontirati i montirati sve, nema mjesta, morao sam da pomjerim čak i bravice paljenja i kontakta. U svakom slučaju, na kraju je sve ispalo odlično i veoma sam zadovoljan.
Evo slike: