Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali ako je sve uredu onda ne vidim razlog da se ne odradi. uostalom ako se kolega odluci za taj sistem on ce svoje kuciste morati rasturaci i pravidi nove zupcanike koji ce sa jedne "ruke" prenijeti pokrete na drugu. i samim tim nece bit problem u vezi neutralisanja luftova, opet je to moje misljenje.Tu bi ti onda svaki luft u kućištu bivao prenesen na kontra stranu pa u slučaju da ti je kućište loše onda bi imao lošu optiku. Samo povećavaš broj slabih tačaka.
Jedno pitanje za @zombi-ja, od koliko kubika ti je orbitrol?
Orbitrol je Danfoss OSPC 50ON i ima 50 kubika, valjda nije malo.
Pumpa je skinuta sa Fap-a kamiona naleteo slučajno čovek krenuo da tera kamion na otpad i prodao mi pumpu zajedno sa crevima i posudom za ulje za 1000 dinara ali uslov je bio da sam skidam što sam oberučke prihvatio , most sam pravio sam materijal me koštao 2000 i zupčanik sam kupio koštao je 2600 dindži jer ja nemam kompresor pa sam morao ovako da postavim i sve radi bez greške već dve godine , točkove motam u mestu na 600 obrtaja malim prstom.John, od čega je pumpa