Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je najvjerovatnije za indikator pritisaka ulja
- - - - - - - - - -
Ja sam uzimao kod rusa u novom sadu klipove volana jedan je sa hodom 25 cm i tog sam montiro na ursus koštao je nov 40 eura i malo je duži i deblji nego što treba i sad sam uzeo opet hod 22 cm što je kod mene taman i tanji je a košta 30 eura i nov je
Zombie, ne možeš ga koristiti kao orbitrol jer radi na principu ventila koji otvara kad se poveća otpor na zupčastoj letvi. Moj prijatelj je sve zajedno ugradio na imt 539.
Kolega Zombie, kada sam ja ugradjivao volan kod mene na rakovicu porucim orbitrol od viljuskara i stigne mi takav sa 5 rupa. Posto je imao neki plastican cep nisam odma ni skontao tu petu rupu i ja sve spojim i upalim i sve nesto pobrljavi, pocme volan sam da se okrece i izbaci ulje na tu petu rupu ,haos. Ja zovem nekog hidraulicara iz susednog sela i kaze on meni da su to orbitroli sa viljuskara ali sam zaboravio sta mi reko cemu sluzi ta peta rupa ali mi rekao da ne moze da se ugradi na traktor i da ne pokusavam da zacepum tu petu rupu jer ce da strada pumpa.
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока