RatkoPa
Član
Nisam ali i dalje sumnjam na orbitol,pisti mnogo cim se pipne volan i na leru i na velikom gasu..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na torpeda možeš orbitrol 80 kubika klip od volana od torpeda 75 ili 90 pumpa ista ostaje ventil prioriteta isti kao na 75 ili 90 u stvari prekopiraš torpeda sa hidro volanom i to je todrugari da li je ko ugradjivao hidro volan na td4506 i od cega delovi odgovaraju?
aha ,da da a gde li bi mogli da se nadju ti delovi?Na torpeda možeš orbitrol 80 kubika klip od volana od torpeda 75 ili 90 pumpa ista ostaje ventil prioriteta isti kao na 75 ili 90 u stvari prekopiraš torpeda sa hidro volanom i to je to
Ja sam to resio sa parcetom ok materijala i brusilicom polako ukopao kanale i potom zavario na kraj osovine za trubu sam iskoristio staru sa puza samo je skratio na odgovarajucu meru
Mozes li da izbrises poruke iz inboxa ne mogu da ti posaljem poruku. Izvinite za .Polako sam krenuo sa izradom hidraulicnog volana na 558. Kupio sam sve novo, klip, orbitrol, zupcanik sa kandzom za kompresor, medjuplocu. Ostaje jos pumpa, creva i da se sve poveze, izrade nosaci itd. Interesuje me ima li da se kupi ili kako ste pravili deo vretena volana sto ulazi u orbitrol, posto ima ricne?