Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maki ima čovek u Kaću prodaje taj deo original inače prodaje delove za IMT traktore ako te interesuje sutra ću ti poslati broj telefona pa ga pitaj inače šalje i brzom poštom pa se dogovori.
ajd seti se drugi putNisam se setio
Maki imaš li kompresor na traktoru ako imaš onda ti treba kandža na mostu koju užljebljuješ u kompresor ali moraš proveriti ima li na zupčaniku kompresora isto kandža ako nema onda je to taj zupčanik što ti je rekao da ti treba
Imam problem sa volanom na Case-u,kad mi je spusten utovarivac volan radi lepo i ide lako a kad podignem utovarivac volan u jednu stranu ide lako a u drugu skoro pa nikako.Sta bi to moglo da bude?Ja sam mislio da je orbitol pa sam ga slao na remont a tamo kazu da je ispravan,mislim da nije pumpa jer u jedu stranu ide lepo a u drugu ne,da je do nje nebi islo nikako u obe strane................
Hajd da pitam, kod ugradnje orbitola na staroj 82-ci ili 82.1, da li se dobija dovoljno prostora da se moze hauba zakositi, kao sto je na 820 i novijim?
Kada uvlaci klip teze ide.Klip je nov ruski stavljen.......