abarth 822
Banned
Koliko sam video na snimku trebalo bi skratit polugu kod rukavca na koju je prišrafan krajnik od cilindra i pomaknut cilindar prema napred da bi se izjednačilo zakretanje L-D.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto je ajnslag na desnu stranu onako mali? Na lijevu je fantastican ali na desno nije ni pola od originalnog. Inace,sve pohvale za ugradnju,sve je odlicno uklopljeno.
Samo jedno pitanje da li si probao da podigneš levi točak do maksimuma i da li u toj situaciji poprečna spona udara u crevo od hladnjaka sve pohvale dosta dobro uklopljeno
Meni se ovo rješenje izuzetno svidja i gotovo sigurno ću i kod sebe ugradjivati na ovaj način. Jedino me brine velika razlika u ajnšlagu, ne znam jel se meni čini ali anjšlag na desnu stranu je zamalo neupotrebljiv.
ja mislim da je ovo bilo odokativna ili metoda slucaja,mozda su malo poheftali kuglu pa probali naprazno i tako dok nisu nasli pravi polozaj
Da li bi rame rukavca moglo da bude malo kraće u tom slučaju bi trebao klip sa kraćim hodom ili u njegovom slučaju da mota i u desnu stranu do maximuma kao i na levo
Bravo za mog komsiju, ljudi stvarno imaju kliker za ovakve stvari. Sale ko je bio glavni majstor.? poz
- - - - - - - - - -
Da li neko zna sta se desava sA clanom Mirko 015,video sam da je napustio forum, ne mogu mu poslati poruku na pp, ima li neko njegov br?
Ako je pumpa od auta,zar ne moze i orbitrol ili kako se vec zove na autu?
Kod Vlade Kita nov orbitrol,zanimljivo.
Zombi, pa valjda treba pomeriti klip napred,tj bolje proracunati gde će biti njegov oslonac.