Milovanović96
Novajlija
Danas uspešno završio ugradnju hidro volana na Univerzal 445!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mirko,da li zaista mislis da treba tako?ajde da ne pisemo svasta i ubedjujemo ljude da prave sami sebi trosak...ako klip dodje do granicnika,i nije vec tada"usao ili izasao koliko moze"lom granicnika,ili u jos gorem slucaju-lom ruke koja je povezana sa sponama je NEMINOVNA!!!zato go god radi,prvo mora da zna STA RADI,pa tek posle da povezuje celu instalaciju.klip se ogranicava tako da ima potreban hod npr ovako,tj jedan od nacinatvori se klip,njegov hod je npr 30 cm,potreban je 26cm...na strugu se pravi odbojnik duzine 4cm,koji je malo uzi nego FIKSNI deo klipa,postavlja se unutar i sve se vraca obrnutim redosledom.na ovaj nacin se dobija potreban hod klipa,bez Bojazni od bilo kakvog loma.
Nisam video ranije ovo pitanje,prvo sam sipao hidraulicno pa je pumpa mojom krivicom isterala svo ulje na semering i naravno sve otislo u motor(2 litre)posle sam nasuo sae30 ili 40 vec sam zaboravio i desilo se da zimi skripi pumpa kao luda zbog pregustog ulja,sad je ulje 15-40 i bice i ubuducepitanje za @Mirka koje ulje sipaš u sistem volana koji si ti ugradio na imt540