nikola indjija
Član
Ne trpi udarce a stavljeno na zetor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato je skinuto i prodaje se,zato sto nevalja.Za traktor je puna hidraulika majka.Ne trpi udarce a stavljeno na zetor
Kao da me bog osudio sa ovim hidro volanom,najgore mi kad treba nizbrdo na zemlji da namotam u mestu ili na brzaka(kad je rizicno)e tu nemogu da namotam,kao da je neko zakovao gume za zemlju,ali zato kad motam pun levi ili desni tockovi dodju do kraja a ja mogu da motam i dalje sto godina.Zato je prototip,nedostatke cu otklonim u roku od 10 godina eksploatacije i probnog radaznaci mirko ugradio si sebihidro-robijaski volan,za razliku od musterija to je ipak prototip koji niko nemoze da kopira u tvom slucaju
Predpostavljam da je orbitrol,tesko se mota i kad je klip raskacen sa prednjeg trapa.Jedno vreme sam ja terao bez sigurnosnog ventila,orbitrol ga nema a ni pumpa,isto se motao,jos ja namerno motao pun ajnslang da nesto pukne ali nista,samo volan propada.Kasnije sam kupio kocku za svaki slucaj i stavio na orbitrol.(naleteo jeftino inace bi isao bez nje i dan danas)stvarno neverovatno i strasno,nesto je fals pumpa il orbitrol.
Ništa .Dođe do kraja i ventil otvori i pusti ulje na drugu stranu.