Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je fabricka verzija serva,a mislim da je motor indijanac.
pa neznam tacno.Znam da nije nas.Dobar je to motor .kada sam kupuvao rekli su mi da je to bugarski motor, mada mogu reci da sam prezadovoljan sa njim.
Na ovom novom IMT 539 je bugarski VAMO motor, IMt ih je jedno vrijeme ugrađivao u 539.
Čuo sam dosta loših komentara na taj motor...
Ovo nije tema, ali moram da kazem zbog onih koji naidju na ovakav traktor i planiraju da ga kupe. kod mene se taj motor super pokazao, ima oko 2500 rc suv je i netrosi ulje, sa njim baliram vucem berac, sejanje vuce prikolicu ... komsija kupio sa imr motorom i posle 500 rc sav je umazan. Jos jednom izvinjenje zbog .
Ma nije problem nista,ja resio da ugradim prosle zime,prepravljao sam ja to mnogo puta dok nisam sve namestio da stoji kako treba.Kostalo je to mene ko svetog Pere kajgana.Jos samo kad bi radio kako treba bio bi pun pogodak,nazalos i dan danas se jako tesko mota,ali sta da radim,pomirio sam se sa sudbinom i teram ga tako,motam na silu.
Ugradio sam nekoliko hidro volana,svima radi kao sat samo kod mene nece,valjda je to cena uspeha koju moram da platim
a dali je neko stavio na 539 hidro volan