pocerina
Član
Jeste clan Mirko 015....Procitaj malo unazad i ma napisano a i imaju fotografije....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ugradio druze,nije lako uopste odmah da ti kazem.Kosta dosta,ali i vredi dosta.Nov orbitrol 150 eura,klip 30-50 eura,creva 50 eura,zupcasta pumpa desni smer 25-150 eura,nosaci prepravke,dopravke,pravljenje preke gurajuce spone na adekvatno mesto,nosaci za hidroklip,nosac za pumpu ako je stavljas na kais ili medjuploca ako je stavljas da uzupcis na motor,kilo zivaca i 10-15 dana radova i gotovo.Sve te na kraju kosta sa 100 sitnica,reducira,uljem,metalostrugarom oko 400-450 eura minimum.Dali je neko na 540, 542 starije generacije montirao hidro volan?
Kako cudno,opisi,mozda pomognemo,jel fabricki,samogradnja,koji traktor,pumpa...abitron i klip malo creva i to je to i mene zeza volan ide lako ali se nekako cudno ponasa