miroslav k
Član
Bobo
Netreba mozda tebi i meni kad imamo zajedno 200+Kg, ali ima i slabijih a na njih nemisliš
Netreba mozda tebi i meni kad imamo zajedno 200+Kg, ali ima i slabijih a na njih nemisliš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta misliš, koja bi cijena tog cilindra bila? Ne vidi se na slici kako je on tačno spojen, on se sa jedne strane oslanja negdje na šasiju traktora a sa druge na "ruku" koja zakreće točak. Ne vidi se kako je spojen na glavu volana, ona dakle ostaje tu i preko jedne spone je vezana na tijelo cilindra? Imaš li molim te još neku sliku ovog rješenja, ne vidi se kako je tačno uklopio ovu poprečnu sponu od desnog ka lijevom točku, čini mi se da ej stavljao dodatne male spone sa kuglama na krajevima? Ovo rješenje mi se jako svidja jer za njeg nije potreban orbitrol koji je dosta skup, samo me brine kako bi se to uklapalo sa kućištem volana, tu imam dosta lufta trenutno ili možda bi se to nautralisalo pošto se koristi samo desni izlaz iz kućišta?
EDIT
Jel ovo na slikama originalna IMT pumpa? Koliko to košta i može li se naći?
Da li je moguce da niko na forumu ne zna odgovor na moje pitanje?evo slika...pa ako zna neka potvrdi ako je kao sto ja mislim...prva slika je izvod orbitrola za povrat(ima dve rupe unutra)da li to znaci da orbitrol u sebi ima onaj ventil sigurnosti,a drugi kanal je klasican povrat?druga slika je dovod ulja(sa rezervoara)i ima zatvoreno dole kao cep neki,i ima zaseceno kao za srafciger-da li to ima neku namenu ili je to samo nepovratni ventil?
sad bi ste mogli dobiti jako bezobrazan odgovor da je neko drugi krenuo da odgovara...dajte neke podatke za koji traktor,sa,bez prednje vuce,godiste,kako mislite uraditi.postoji suvise opcija zavisno od modela!Da bih ugradio servo,sta mi je sve potrebno pored klipa?
Da bih ugradio servo,sta mi je sve potrebno pored klipa?
Srdjane u pitanje je rakovica 65 bez prednje vuce,86god.Ideju nikakvu nemam,samo sam cuo da za servo upravljanje treba manje prepravka,nego za hidraulicno upravljanje.sad bi ste mogli dobiti jako bezobrazan odgovor da je neko drugi krenuo da odgovara...dajte neke podatke za koji traktor,sa,bez prednje vuce,godiste,kako mislite uraditi.postoji suvise opcija zavisno od modela!