hurli xa86
Član
@miroslav k:dali čete sad na kraju stavljat te široke točkove ili ne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hurli xa86
molio bi preracun (vi imate one tablice dimenzija guma-obim)
14.9-26
18.4-26
interesuje me kolika razlika je u obimu
600.65 r38..koja bi guma po visini zamenila trenutnu dimenziju 18.4-38,ali mislim na gumu koja bi zamenila duple tockove,znaci sto sira?
jesi siguran-da potrazim tako nesto kod ljudi sto uvoze polovnu mehanizaciju,pa bi ili montirao njih za pripremu ili stavljao duple,a gume za duple imam,trebaju mi felne i adapteri.inace radi se o ursus 1634,ako neko zna ko ima te adaptere ili ko ih pravi,a za felne ne znam da li ima djuri iz plocica,posto on radi sa ursusima.i da li mozda pasu od RX ili nekog imt?600.65 r38..
zo je nekih 13 cm. veci precnik, ako bih stavio napred 18.4-26 umesto standardnih 14.9-26.14.9-26=1297mm /GoodYear)
18.4-26=1426mm (Alliance Tires) za ovaj podatak nisam baš 100% siguran..
Da Bubu,znam za njega,za rusa mi kaze oko 250-300 eura par,a za ursusa kaze oko 400-450 par distancera...e ima drugar RX,idem bas da vidim kako su kod njega rupe,pa da uporedim.Mile Kosanovic prozivodi te distancere e sad da li je iz Indjije ili iz Pazove nisam siguran ali je cena momacka. Od RX-a je bilo u Vajskoj distancera vrlo povoljno, samo treba proveriti da li pase..