miroslav k
Član
Jeste veci je razmak između rupa a i centralna rupa je veca, a za promer ti se cini iste su mozda je ova za dlaku veca, slika ce malo da te vara jer pod velikim tockom su klocne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neznam, tako su mi majstori iz IMT-a rekli da je odnos između prednje i zadnje vuče od 0,5 do maximalnih 1,5% i to nesme da pređe.A to da je poželjno da prednja vuča bude brža od zadnje mi nikako nije jasno,zar neće onda ona "vući" zadnje točkove i tako bespotrebno trošiti snagu?@ Bobo ja sam mog 577 pre nešto više od godinu dana dotero iz Novih Banovaca do Sombora (oko 170 km) i to sve po asvaltu sa upaljenom prednjom vučom i ništa mu nije bilo tako da ipak mislim da su oni to utrefili kako treba.Ako je tako onda bi moralo da su i gume od istog proizvodjaca, jer naprimer Mitas i Rekord guma iste su dimenzije a okom se vidi da je Mitaska manja. Stavis na kombajn i i iz kilometra se vidi da mu jedna guma manja. a o istrosenosti guma ni da nepricamo ali sigurno je vise od IMT-ovih 1.5%