Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Putin@ druze, kad klikcem(sto rece Sojic) nece da se otvori ?
U slucaju da imas nekog od tajkuna prvo to ces morati da sklonis,jer su oni upropastili sva udruzenja po Vojvodini.Drugo, politicki aktivni ljudi isto nece nam trebati,a trece je da svi mi asocijaciju gradimo sa istim ciljem irazmisljanjem.Veliki pozdrav unapred.Šta treba da uradim da bi se moje udruženje priključilo asocijaciji? Nisam u mogućnosti često da putujem van Beograda pa nisam mogao ni doći u Bavanište, za neki sledeći put bih možda poslao nekog.
Zato sam i napisao da svako zna svoje ljude u udruzenjima,ko je kakav i ko je sta.Ni neznate koliko je covek u pravu za te lokalne tajfuncice.
Njima nije mesto u udruzenjima.
Ajd nek mi se javi neko ko je skoro osnovao udruženje poljoprivrednika.Trebaju mi primeri konkretni od tih potrebnih papira,osnivačkih akta i ostalog.
Zato sam i napisao da svako zna svoje ljude u udruzenjima,ko je kakav i ko je sta.
Za neko podrucje gde nema puno obradive zemlje a konkurencija velika taj sa npr 300ha je tajkuncic.
S druge strane gde nije jaka konkurencija i ima dosta zemlje tih istih 300ha nije mnogve cifre sam naveo samo kao primer,a nadam se da je jasno sta sam hteo da napisem.