milovan vrsac
Član
Momo bio sam pre mesec dana smesten u Kruni,hrana skroz korektna i jeftina. Ne znam da li si probao ljutu Madjarsku čorbu,odlicna im je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odgledah nekoliko priloga i ovaj je najinteresantniji .I ja pratim debelog sremca.
Interesantan lik, dobro mu ide ova prica, kanal velikom brzinom napreduje.
Evo jedan video sto sam pogledao, kako on kaze neverovatno jeftino a dobro, svraticu kad budem u prolazu...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Malo Korzo? Tu je hrana odlicna.Jednom davno sam mnogo dobru kombinaciju teletine i jagnjetine ispod saca jeo u nekom restoranu u Borci Bg , dal bjese na Zr putu , al neznam kako se zove.
Taj burek je stvarno dobar, i ne samo taj vec nekoliko slanih varijanti. A kad si vec tu uzmes i po malo buker sa kremom i burek sa vanilom, i oni su jako fini.. Ja kad god sam u Pancevu gledam da se uklopim da svratim, ali mora se rezervisati sat vremena, desavalo mi se da cekam u redu vise od pola sata..Neki dan sam bio u Pančevu, ali nisam imao vremena otići u tu burekdžinicu gde prodaju taj burek sa kolenicom, jer bih to zaista voleo probati..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ja sam probao i ono,ukusno jeste,ali burek nije.Još moraš da poraniš jer valjda rade samo do 12 i kad nestane nestalo je.Neki dan sam bio u Pančevu, ali nisam imao vremena otići u tu burekdžinicu gde prodaju taj burek sa kolenicom, jer bih to zaista voleo probati..
Jbte , došlo vreme da ti treba rezervacija i za burek !?!Taj burek je stvarno dobar, ................................... ali mora se rezervisati sat vremena, desavalo mi se da cekam u redu vise od pola sata..
Ja sve rezervišem,gde jedem više od jednog puta obavezno uzimam broj i zovem kad da dodjem.Npr kreneš ka Makedoniji ili Grčkoj pomisliš sad ću čas kroz Leskovac da pojedemo nešto,kod Bipca njih milion čeka Ovako pred isključenje pozoveš,prodješ pokupiš i teraj dalje.Jbte , došlo vreme da ti treba rezervacija i za burek !?!
Pancevo je grad bureka. Sve preporuke za Stankovskog i kolenicu, drugi pik je Grga na obilaznici.Neki dan sam bio u Pančevu, ali nisam imao vremena otići u tu burekdžinicu gde prodaju taj burek sa kolenicom, jer bih to zaista voleo probati..