SeljakizGrada
Član
A sto se tice regrutacije,JNA je SRO dodeljivala na osnovu obrazovanja i potreba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da sam primio vakcinu išao bih, ovako će to bitiVeceras se odaje posta Djoletu na keju od 19 ako je istina. Idemo pa sta bude.
Po meni je emisija bila usiljena, sve sto se desilo u prva dva dana na raznim mestima bivse Juge to je bilo spontano i iskreno.I sinoc je na RTSu bila emisija posvecena DJoletu. Zalosno da nemaju ni jedan snimak iz zadnjih 15 godina. Da li smo omatorili kad suza tako lako krene?
Mi svi koji mislimo svojom glavom smo i gledali tu emisiju dok je istovremeno na Pink-u isao hit-twitI sinoc je na RTSu bila emisija posvecena DJoletu. Zalosno da nemaju ni jedan snimak iz zadnjih 15 godina. Da li smo omatorili kad suza tako lako krene?
Zadnjih 15-16 godjna je bio persona non grata na svim "domacim" medijima. Generalno od "90 kada je zaratio sa onim mislim da je bio Crnjanin na rtns, pa do danas, jedino ga je bilo od 2000 do 2004. Lakse se vidjao na celom ex Ju prostoru nego u Srbiji.I sinoc je na RTSu bila emisija posvecena DJoletu. Zalosno da nemaju ni jedan snimak iz zadnjih 15 godina. Da li smo omatorili kad suza tako lako krene?
Pevao po koncertima koje organizovao otpor,pa kako se DOS raspadao,tako i on isao u ilegalu.Mozda nije tema za to,ali da li moze neko da mi kaze zbog cega je cenzurisan? Sta je to uradio? Kome se zamerio? Ne mogu da nadjem nigde na internetu,a nisam bas ljubitelj njegovih pesama pa ga nisam pratio ranijih godina.
Od devedesetih se protivio"nasoj" politici, protivio se ratovima,Milosevicu, malogradjanstini... ovi poslednji ( a i prvi) ga etiketirali da je autonomas, a meni je on najvise licio na jugonostalgicara.Mozda nije tema za to,ali da li moze neko da mi kaze zbog cega je cenzurisan? Sta je to uradio? Kome se zamerio? Ne mogu da nadjem nigde na internetu,a nisam bas ljubitelj njegovih pesama pa ga nisam pratio ranijih godina.