Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije zena Dragana ?"bela haljina u višnjama, ma najlepša je bez razmišljanja..."
Stih koji meni nešto znači..
A svako može sebi naći bar jedan stih, pa kud ćeš univerzalnijeg umetnika..
Druze i ja sam iz Vojvodine, moji su oduvek u Banatu. I ja sam isao na Djoletove koncerte i volim njegove pesme za koje imam misljenje da su odlicne.Kao umetnik je fenomenalan bio. Ali da li ga cenim kao coveka, pa ne bas....Tako je paore, a mnogi kojima oranje nije u genima ga i ne razumeju.
Milane971 drago mi je da razumeš i poštuješ misiju Djoleta Balaševića, a da pri tom nisi iz Vojvodine.
Drago mi je da sam mogao lično da prisustvujem njegovim koncertima i bar malo svoju dušu oplemenim u tim trenucima.
Ono što je rts pre dva dana izveo je dokaz njihove sramote, sem novogodišnjih emisija iz vremena SFRJ i jednog koncerta pre 15 i više godina ostalo ništa od Djoleta, a plaćamo im pretplatu da praznoglavci tupe na ekranima i čuvaju vlast, ma koja bila.
I mnogi posle nas.Ali pesme njegove, i njegovi stihovi su besmrtni... I to je dobro, pamtićemo ga još dugo dugo...
Sremac sta ima tu da se shvata, covjek je bio poprilicno jasan sa svojim izjavama na koncertima. ''Super se mi razumemo'' na kraju one bljuvotine o srpskom jeziku, ili pljuvanje po YU na koncertu u Splitu, ono ista stvarno i nije valjala nesto, ali je on zadnja osoba koja to treba da kaze, jer je svojevremeno pjevajuci o njoj velicao njene atribute. Krace receno, kao umjetnik je bio solidan, kao covjek i karakter obicna slihtara i sljam.Nema goreg, ili ti mača sa dve oštrice u prevodu, kad se javna ličnost ili pevač, glumac, bilo ko nije političar meša u politiku, pre ili kasnije mu se obije o glavu... Tako da njegove izjave ne bih komentarisao, kako ih ko shvati... Njegovi koncerti su mi dopizdeli, jer već 20,30 godina prosipa iste fore... Ali pesme njegove, i njegovi stihovi su besmrtni... I to je dobro, pamtićemo ga još dugo dugo...
Nemoj tako kolega, bar ti i ja se sećamo njegovog 'angažmana' od mesec dana u londonskoj gvožđari(vlasnik indijac)..I još nešto osećam se direktno odgovoran,zato što sam 69-o godište i pamtim da mali Alek nije nikada ništa radio,samo je odjednom postao stručnjak.
Nemoj tako koliko vidim na faksu mu dobro ide. Mučenik i nedeljom polaže ispite...I još nešto osećam se direktno odgovoran,zato što sam 69-o godište i pamtim da mali Alek nije nikada ništa radio,samo je odjednom postao stručnjak.