Tužna vest

"bela haljina u višnjama, ma najlepša je bez razmišljanja..."
Stih koji meni nešto znači..
A svako može sebi naći bar jedan stih, pa kud ćeš univerzalnijeg umetnika..

Tako je paore, a mnogi kojima oranje nije u genima ga i ne razumeju.
Milane971 drago mi je da razumeš i poštuješ misiju Djoleta Balaševića, a da pri tom nisi iz Vojvodine.
Drago mi je da sam mogao lično da prisustvujem njegovim koncertima i bar malo svoju dušu oplemenim u tim trenucima.
Ono što je rts pre dva dana izveo je dokaz njihove sramote, sem novogodišnjih emisija iz vremena SFRJ i jednog koncerta pre 15 i više godina ostalo ništa od Djoleta, a plaćamo im pretplatu da praznoglavci tupe na ekranima i čuvaju vlast, ma koja bila.
Druze i ja sam iz Vojvodine, moji su oduvek u Banatu. I ja sam isao na Djoletove koncerte i volim njegove pesme za koje imam misljenje da su odlicne.Kao umetnik je fenomenalan bio. Ali da li ga cenim kao coveka, pa ne bas....

Nema goreg, ili ti mača sa dve oštrice u prevodu, kad se javna ličnost ili pevač, glumac, bilo ko nije političar meša u politiku, pre ili kasnije mu se obije o glavu... Tako da njegove izjave ne bih komentarisao, kako ih ko shvati... Njegovi koncerti su mi dopizdeli, jer već 20,30 godina prosipa iste fore... Ali pesme njegove, i njegovi stihovi su besmrtni... I to je dobro, pamtićemo ga još dugo dugo...

Nema goreg, ili ti mača sa dve oštrice u prevodu, kad se javna ličnost ili pevač, glumac, bilo ko nije političar meša u politiku, pre ili kasnije mu se obije o glavu... Tako da njegove izjave ne bih komentarisao, kako ih ko shvati... Njegovi koncerti su mi dopizdeli, jer već 20,30 godina prosipa iste fore... Ali pesme njegove, i njegovi stihovi su besmrtni... I to je dobro, pamtićemo ga još dugo dugo...
Sremac sta ima tu da se shvata, covjek je bio poprilicno jasan sa svojim izjavama na koncertima. ''Super se mi razumemo'' na kraju one bljuvotine o srpskom jeziku, ili pljuvanje po YU na koncertu u Splitu, ono ista stvarno i nije valjala nesto, ali je on zadnja osoba koja to treba da kaze, jer je svojevremeno pjevajuci o njoj velicao njene atribute. Krace receno, kao umjetnik je bio solidan, kao covjek i karakter obicna slihtara i sljam.
Moje misljenje.

Cuj strucnjak?! Ekspert u svim domenima!
Zato ja s vremena na vreme moram opet postavljati isto pitanje, grize li savest sve one koji su ga zaokruzili te 2012 god. i tako olako prosli preko ' 90-tih?
Ej, 9 godina je proslo i ko zna jos koliko ce!

Ako mi sami za sebe kažemo da smo najgori kako možemo očekivati da nas neko drugi poštuje i uvažava? U tom slučaju svako može da nas pljune, šutne opisuje i da mu kažemo da je u pravu ili čak šta više da nas istrebi jer mi smo "najgori" i za takvima niko i ne žali ako ih i nema.

Nazad
Vrh