Peet
Član
Neka svi koji ga nisu voleli zbog jedne recenice, makar samo na kratko prebace na RTV i pogledaju uzivo masu u Novom Sadu koji su tu zbog legende!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iskreno malo mi je bez veze odabir pesama,ovo bi trebalo da bude pomen uz njegove balade a ne da ljudi djuskaju i tapsu....Neka svi koji ga nisu voleli zbog jedne recenice, makar samo na kratko prebace na RTV i pogledaju uzivo masu u Novom Sadu koji su tu zbog legende!
Својевремено, када је Балашевић на неком концерту у Хрватској иступио са том реченицом о српском језику као исквареном хрватском и како је већ гласила, на другом форуму је један другар из Македоније написао да је ту исту реченицу, али са македонским уместо хрватским језиком, он изговорио и на концерту у Македонији, на коме је тај другар био. Другар рече да није разумео поенту те Балашевићеве реченице, ал' да је прешао и он и сви около без неке реакције јер "или је он нешто лупио, или ми баш не разумемо тако добро српски".Mozda ja ne razumem, ali to sto je Nele citao da mu se kao obraca srpski jezik,meni je malo cinicno bilo ako znamo da su ga po mrezama razapinjali da je rekao da je srpski los izgovor hrvatskog jezik ili tako nesto slicno.
Malo pretenciozna izjava, evo ja npr nisam gledao tu emisiju (a i zasto bih), i jel' to onda znaci da ne mislim svojom glavom?Mi svi koji mislimo svojom glavom smo i gledali tu emisiju dok je istovremeno na Pink-u isao hit-twit
sa gostom koji je i u ovom casu pozeleo da pljuje , vredja i na svaki nacin nipodastava velicinu za kojom svi
normalni zalimo . . .
Strasno , ko je nama krojio sudbinu , bio u vlasti zajedno sa Milosevicem i ciji je nekadasnji ministar informisanja
danas alfa i omega politicke scene u Srbiji .
I posle se pitamo PA KO JE KRIV za sva poslednja stradanja i razaranja na ovim prostorima .
Mi sami . . .
Imao je tal tj. Poslove i on i njegova cerka sa demokratskom strankom. Pa nije hteo da "predje", ostatak nasluti sam....Mozda nije tema za to,ali da li moze neko da mi kaze zbog cega je cenzurisan? Sta je to uradio? Kome se zamerio? Ne mogu da nadjem nigde na internetu,a nisam bas ljubitelj njegovih pesama pa ga nisam pratio ranijih godina.
Znaci po tebi je sve bio samo Srbin nikad?Veliki Jugosloven i Vojvođanin, izvinjavao se onima koji su mu rušili međunarodno priznatu domovinu...sanjao Evropu(?), Evropa mu postavila presvučenog radikala na vlast a njega "prvaka Demokratski promen"smandrljala sa javne scene, dok im AV odrađuje poslove...
Tako je paore, a mnogi kojima oranje nije u genima ga i ne razumeju.Odavno nisam gledao RTS 1 i RTV 1, moglo bi se reci tamo negde od crtanog pre Dnevnika 2, al sam preksinoc i sinoc gledao
Ko nije Djoleta razumeo taj ne zna sta je propustio u zivotu.
Naravno da nije tako , govorio sam o tome kako su istovremeno na RTS-u i Pink-u uporedo isla 2 priloga ,Malo pretenciozna izjava, evo ja npr nisam gledao tu emisiju (a i zasto bih), i jel' to onda znaci da ne mislim svojom glavom?