Tužna vest

Sremac sta ima tu da se shvata, covjek je bio poprilicno jasan sa svojim izjavama na koncertima. ''Super se mi razumemo'' na kraju one bljuvotine o srpskom jeziku, ili pljuvanje po YU na koncertu u Splitu, ono ista stvarno i nije valjala nesto, ali je on zadnja osoba koja to treba da kaze, jer je svojevremeno pjevajuci o njoj velicao njene atribute. Krace receno, kao umjetnik je bio solidan, kao covjek i karakter obicna slihtara i sljam.
Moje misljenje.
Komso ,ipak ga nisi shvatio.
Jesi li upoznat sa pojmom reci "ironija".
P.S.
U nekoliko poslednjih postova se ova tema mesa sa chat-om.

Ne znam, mozda nisam shvatioi, ali ja to gledam ovako, ti si bato moj javna licnost i moras da pazis sta pricas, i nemoj stalno nesto u prenesenom znacenju, nesto ''dubokoumno'' pa treba da si filozof da bi shvatio sta je pjesnik htio reci. Ili jos jednostavnije, kome tapsu u Zg I Sa, a dolazi sa ''ove'' strane je ...................hm

Ja o Balaševićevom političkom djelovanju stvarno ne znam ama baš ništa niti me zanima. Kod njega me zanimaju samo pjesme koje su prelijepe, jedinstvene i vječne. Svaka je priča za sebe, slika jednog vremena uhvaćena u stihu i muzici. Svaka je puna emocija i svako će negdje u nekoj od njih, u nekom trenutku života naći i prepoznati sebe. Sjećam se pjesma koje sam prvi put čuo kao malo dijete i nisam ih shvatao a onda sam se jednog dana prepoznao kao glavni lik u nekima od njih. U mislima su mi prolazili stihovi Svirajte mi jesen stiže..dok sam gledao nekadašnju ljubav kako se udaje¸. Sve je bilo isto samo što se nisam vraćao iz vojske već iz inostranstva. D-moll kada se završila moja prva velika ljubav. Još jedna pesma o maloj garavoj kada sam upoznao sadašnju suprugu. Devojka sa čardaš nogama na našoj svadbi.

Djorđe Balašević za mene nikad nije bio čovjek. On je za mene bio pjesma

Nazad
Vrh