Trimeri

Imam slabiji FS38. Nakon paljenja na način koji si opisao, također ne primi odmah gas nego se ugasi. No kad ga ostavim 10-15 sek raditi na leru onda dalje radi normalno. Uglavno postepeno dodavajem gas, i ako osjetim da će se ugasiti, ostavim ga još malo na leru. Na znam je li to normalno, ali priviknuo sam se.
Manje više jeste normano ako posle radi kako treba, Kod Marka ima neki problem.

Hvala. Poslije radi najnormalnije. Jedino je ta pojava kad se upotrebljava pumpica (paljenje hladne ili nakon ispražnjenog tanka do gašenja).

Malo iz ugla kosaca.
Kosenje i malo krcenja nekog sitnijeg rastinja.
Oleo mac 755+noz 35 santima.
Preporuka za veliki noz ko ima jaci trimer jer poprilicno povecava ucinak i smanjuje potrosnju goriva.

Moram da se pohvalim sa ulovom na kupujem prodajem ,malte ne nov trimer po pristupacnoj ceni,prvi stitnik i noz na njemu.
IMG-20241029-181146.jpg

"pristupačna cena" je relativni pojam..kako za koga...ne verujem da će ostati tajna za koliko si ga pazario...u firmi imamo 2 komada ali ih niko ne pipa zbog težine.

"pristupačna cena" je relativni pojam..kako za koga...ne verujem da će ostati tajna za koliko si ga pazario...u firmi imamo 2 komada ali ih niko ne pipa zbog težine.
Bio 500e,hteo sam sledece godine da kupim echo esu 520 ali je ovo izletelo pa nisam mogao da ne kupim po toj ceni :)
Meni je uvek bolje jaci trimer pa makar i tezi nego obrnuto,veci rezni alati i deblja struna i samo prsti.
Verovatno je i ovaj stajao kao i ti kod tebe u firmi :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh