TheBigBang
Banned
Verovatno je taj 'x' veći krš od ovog 's' .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima par razlika koliko se secam da je deblja cevka kardana i drske su deblje i aluminijumske, skroz drugacije kacenje i ima jos nesto nesecam se....A jel zna neko koja je razlika izmedju onog Villager trimera 1900s i onog crnog valjda 1900x?Vidim da je razlika u boji i ceni,a ne znam dal ima jos nesto.
AKo hoces da ne mislis na rezervne delove i nerviranje , uzmi Husqvarnu , Stihla. Kostaju u tri piiiiiiii p ali ne mislis ni o cemu. AKo hoces da prodjes jeftinije uz nerviranje zbog nedostatka rezervnih delova , zbog lomova koje sam napravis i izazoves na masini uzmi a posle muku mucis jer nema rezervnih delova mozes i villagera uz husqvarnin scarlett cirkular i seci tanje drvece slobodno s njim. To sam sve radio sa svojim villagerom i moze da izdrzi, samo mu treba dobar cirkular.
urban za sve vazi sta se zalomi i ko koristi. Ali za Stihl i Husqvarnu ima delova a za neke modele hobi trimera tesko da se nadju a trebaju .
Neznam odakle iskopaste četvorotaktne motore za trimer motorke i sl, rekoše ljudi već da dvotaktni motori su bolji za ove namene jer su lakši jednostavniji kod čet.takta problem je podmazivanje mašine zbog okretanja celog trimera ili sl mašine a da bi imao normalno podmazivanje morala bi se dodavati pumpma za ulje sa karterom što bi znatno otežalo celu stvar pa zatim palenje itd
tako da je potpuno bezsmisleno razmišljati o takvoj mašini
- - - - - - - - - -
Ma ima druže i za jeftinije modele delova i servisa samo treba voditi računa čiji se proizvod kupuje i gde, e sad ponovo dolazimo do večitog pitanja da li kupiti jeftinu mašinu ili tri puta skuplju firmiranu spravu i obično svi veličaju skupe mašine i kunu se u njih međutim kupuju jeftine sprave zbog ograničenog buđeta i potajno u sebi se nadaju da će i te jeftine mašine isto raditi kao i firmirane tri puta skuplje mašine, e pa NEĆE spram novaca je i muzika ja imam desetak tih malih mašinica (villager) ali ja znam šta od njih mogu očekivati i tako se i ophodim prema njima i ja sam zadovoljan i dosad bez problema
znači preporuka svima ako imate osećaj i smisao za tehniku kupite bilo koju mašinicu i ona će lepo raditi i potrajati, a ako nemate baš nekih afiniteta za tehniku (treba biti pošten prema sebi pa priznati istinu) kupite firmiranu skuplju mašinu gde su konstruktori predvideli razne ekstremne situacije u eksplataciji i garanciski stoje iza takve mašine
Ima par razlika koliko se secam da je deblja cevka kardana i drske su deblje i aluminijumske, skroz drugacije kacenje i ima jos nesto nesecam se....
ima mali filtercic na kraju creva u rezervoaru.treba ga dobro izduvati na kontra stranu. ili to dovodno crevo negde presavijeno ili flisuje.ako ste to pretresli onda karburator nema sta drugo. on je ujedno i pumpica za benzin i verovatno ne vuce dovoljno goriva da bi radila na mah. redom dobro pregledajte sve ponovo .