Crnobrnja93
Član
Ja kupujem Stihl-ov kvadratni 1m kosta 15 dinara, i godisnje potrosim oko 500-600m..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas normalno upalim trimer bez ikakvih problema, i posle 10 minuta rada samo je poceo da gubi gas kad mu dam veci gas on se ugasi i stalno tako da li neko moze da mi pomogne ??Inace imam vilager trimer bc 1250 star je 4 godine ali do sada nisam imao ni jedan kvar a koliko je pokosio to samo bog zna "D
Koji silk kupiti dal neki kvalitetniji ili kineski mada ja sam proslo leto kupio vilager silk petokraki od15 i izguro celu sezonu
Verovatno je u pitanju rezna glava T35 ili T45. one imaju to famozno jastuce sa donje strane koje korisnik nehoticno aktivira cim pri radu pipne podlogu. Bio sam u stanju da stracim dnevno i svih 15 metara najlonske niti, punio po 2 i 3 puta dnevno. A onda sam kupio novu profesionalnu Husqvarna reznu glavu Trimi S 2 (oko 5500 dinara!) i sa njom te pojave nema. Kada osetim pri radu smanjen otpor (skratila se rezna nit), zastanem da rucno pustim jedan do dva klika novog najlona, i prasim dalje. Utrosak reznog najlona je neuporedivo manji, par klikova dnevno, radim po nekoliko dana bez prestanka i samo sipam gorivo! Glava Trimi S 2 je vrlo skupa, ali slicno funkcionisu jeftinije Husqvarna S35 i S45 rezne glave a kostaju oko 1300 dinara (?). Korisnik izbacuje reznu nit rucno, dugmetom sa gornje strane glave, nece da se aktivira nehoticnim udarom u podlogu.Da se nadovezem na temu o glavi, imam malu zamerku za Husqvarninu glavu, cim je teren malo neravan brzo se potrosi najlon. Tacnije kada glava malo udari o busen odma izleti najlon tako da sam danas potrosio 5m najlona na 20m odkosa sto je malo neverovatno al tako je bilo.
@ mladenmaso nemoj ga ni ostavljati da se uhodava na prazno. najbolje u radu sa dopola gasom .izbegavaj pun gas bar prva dva tri rezervoara. nije preporuciv rad na leru duze vreme zbog podmazivanja. ja ga uvek pojacam malo ler gas i posle teskih kosenja ga ostavim da odradi malo na tom povecanom leru bar 2-3 min da se rashladi pa ugasim. mec 7 god me sluzi besprekorno a jos i usluzno kosim. i kvalitetno ulje za mesavinu i uvek sveze sipaj i nema problema.
komso gdje si ga uzeo