Nikola 023
Banned
Na KiM 24000, inace je u BG 29200, iste su mu karakteristike kao stihl FS 55, ubacio bih slike al ne znam kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nek je srecna kupovina !Posle vise razmisljanja o jeftinijem vilageru, juce sam kupio Jonsered BC 2126, 0,8kw, lagan ko pero, jos samo da mi trava poraste
Imam vilager 1. 25 vec tri godine i za sada sam zadovoljan s obzirom na cenu.E sad me zanima potrosnja kod njega danas mi pogere dva l za nekih tri sata rada ili ti nekih 7 ari sto trave sto korova sam kosio.Jes da ga ganjam ko nezdrav ali mnogo mi se dere a kad mu smanjim ler gas onda se gusi!
Ja i nemam taj cirkular a i par puta sam stavljao zvezdu i za to vreme mi srce gorivo samo tako pa i vise i nepokusavam!
vracam saug jer odmah se gasi kad bi mu dao gas,mada kada citam moj i ne trosi mnogo jer nekih 90min rada sa jednim rezervoarom ali me vise nervira sto se dere.Sada sam skinuo poklopac filtera da ga operem (ako je to sundjer)a oko njega i sam je on bio mokar od benzina!