Nikola 023
Banned
Imam DM 25 oko 2 godine i za sad je ok, jedino mi popucali remnici od 20-25l vode na ledjima, al sam napravio druge mozes auto slepati sa njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je taj krug u kome se vrtimo desetinama stranica ove teme (a bogami i drugih),cuo si misljenja i verovatno dobronamerne savete,odluka je na tebi a svoj sud donesi na osnovu cinjenica.Ima nas koji smo za kvalitet,pouzdanost i lakocu (za to spremni da platimo),a ima drugih koji su sa druge strane za jevtinije i blago-rizicne varijante,da podsetim da je gomila vlasnika Villagera ovde pricala da on jeste dobar,ali kako se kome zalomi (mislivsi na kvalitet plastike,kanapa i cestih odlazaka u servis).Na kraju tacno je da obe varijante tebi zavrsavaju posao i takodje je tacno da ove "brendirane" marke pomalo uvidjaju (na sta ih tera konkurencija) da su posolile cene,a sa druge strane i azijati rade malo na poboljsanju kvaliteta,sto je,slozicete se sa mnom,pozitivno u svakom slucaju.
koje drvo i sa koje slike ?izraste li ponovom konkretno ovo drvo sa tvoje slike