Crnobrnja93
Član
Znam za te prepravke, al sam mislio da ima glava koja lepo leze i bez prepravke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa imam Dolmar trimer MS 430U i sa njegovom originalnom glavom je bilo u redu ..Onda sam probao sa 2-3 jeftine glave nasumice i nisam pogodio pravu stvar mada sam menjao strune jer sam mislio da cu pronaci pravu kombinaciju..na kraju sam kupio neku glavu koja je imala debalans da mi je posle pola sata rada otisao i zastitnik!! U uputstvu za moj trimer strunu predlazu samo za krajeve placa prema ogradi dok za rad sa travom preporucuje noz ali mi on deluje opasan i vidim da ovde ljudi ga ne koriste za slicne stvari..Mislio sam da cu sa ovom aluminijumskom glavom i pomenutim platicnim stapovima moci da resim problem . .
Kolika je cena boljih glava stihl ili husqvarna . .
Koja glava od Stihla pasuje na Vilager 1900x
Ja sam ovih dana intenzivno sredjivao moje "budzake" po dvoristu, pa ocekujem da i trimer startuje za nekih mesec dana. Inace, posto sam razbio o kamen orginalnu glavu za silk na mom Villageru BC 1900X, uzeo sam Husquarninu glavu T35, i ona odgovara bez ikakve prerade. Samo se zavije.