Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svaka cast,neka dugo sluzi !I ja se danas ponovio, kupljena nova HUrsqvarna 235 R, cijena 500€. Nešto mi se ona najviše svidjela jest postar model ali je zato i provjereno dobar.
Prodan za 160€, na kraju zaradilo se za gajbu pive. S obzirom da sam na njega uložio na opremu ali i koristio sam ga čitavu godinu treba biti zadovoljan. Kad usporedim oba trimera Što se tiče prenosa i Solo je tu bolji od Hursqvarne, ovako na prvi pogled. Ostale utiske ćemo tek vidjeti nakon početka sezone. Sad ću preko zime da razradim Husqvarnu da se na proljeće ne zamaram time.Da te dugo sluzi
Sta si uradio sa predhodnim?
Svaka cast dobar izbor znam iz svog iskustva samo ga lepo razradiI ja se danas ponovio, kupljena nova HUrsqvarna 235 R, cijena 500€. Nešto mi se ona najviše svidjela jest postar model ali je zato i provjereno dobar.
Nije san nego slabo ko koristi takve glave a i neznam zasto bi? Kada je manja trava ide struna kada je veca onda noz i molim lepo.Uh,
izgleda da smo u zimskom snu . . .
Pozdrav svim *trimerasima*.
Kakva su iskustva sa aluminijumskim glavama na trimerima koji ne koriste klasicnu strunu i koje promovisu kao zamenu za klasicne glave sa silkom . .
E ovako uz trimer sam dobio standardnu plasticnu glavu i posle nekih 10h rada ne odjednom naravno plasticna glava se "zapece" to jest zaglavi skroz na skroz kad sam pokusao da je odvrnem rukom ona pukne, ja popizdim odem kupim aluminijumsku i ne pokajem se nimalo sece odlicno, znaci na sve sto naidje i to bez ikakvog problema cistio sam put do kanala par puta sa njom a pored kanala trava bude strasna i to bez ikakvih problema.Jeste da za travnjak takva glava mozda nije potrebna ali za kanale i zapustene predele odlicna.Bas tako.. Ja generalno imam problem sa glaom sa strunom jer mi je originalna otkazala a sa kineskim ne mogu da se pokupim jer mi trose strunu ko sasave.. Smatram da bih ovakvom glavom mogao hrabrije da uletim u *manju*travu . .
Mali paore ajde , ako imas vremena i dobre volje ,nam opisi tvoje iskustvo sa pomenutom glavom . .