Trimeri

pitanje za vlasnike villagera bc 1900xc koji je precnik i duzina imbus zavrtanja sto drze rucice na sipki i zavijaju se odozdo na gore? Popravljene rucice ali izgleda zajeban navoj pa mi treba nov zavrtanj a ne znam duzinu ni precnik. Inace kakakv je sad beznin , i dalje trosi sto rece kolega Tintoreti ko uplajac a pusi od benzina pod punim gasom kao mokro lisce.

Ja imam Villager BC1900S i mogu vam reci da sam poprilicno zadovoljan, do sada nisam imao nikakvih problema a potrosio sam oko 40l benzina sa njime. Naravno redovno ga odrzavam i uvek je cist ko suza. Jedino je lose konstuisana glava pa ima puno lufta izmedju nje i nosaca glave pa se zna namotati trava izmedju, al to sam sredio. Moj prijatelj ima Stihl FS 120 i kada smo ih uporedili Villager je bio malo jaci. Naravno kvalitet ta dva trimera ne moze da se meri, kao ni cena. :)

danas iskoristio lepo vreme i ocistio sumu (15 ari),husqvarna sa cirkularem za grmlje i stihl sa silkom od 3mm za ostrigu i poneku ruzu.Sumu redovno odrzavam (svake gosine),tako da sam poceo jutros oko pola 9 i zavrsio u 4 popodne

I ja sam jesenas ocitio bagremar od trnja i sad se vidi s kraja na kraj i lep je to osecaj koji se javi kad vidim kako izgleda . Samo da ovce odrade unistavanje kad iznikne. A na prolece imam jos jedno 15ak prikolica trnja i mogu da nakrivim kapu. A za sumu koja nije ociscena znam kako izgleda kad se izvlace i iznose drva, gledam da me ne lupi po ocima trnje ili granje .

Izvinjenje za :off_topic:

imam neki trimer GUDE ganc nov radio nekih par sati i pukla je ta pogonska sajla jeli zna neko da li ima delova za taj kineski GUDE

ja imam villager bc1250 kupio sam ga pocetkom leta i veoma sam zadovoljan veoma je mali potrosac

I ja se danas ponovio, kupljena nova HUrsqvarna 235 R, cijena 500€. Nešto mi se ona najviše svidjela jest postar model ali je zato i provjereno dobar.

Nazad
Vrh