S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Ma to mora da bude mnogo manje nego ona na vozilu da bi moglo da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko od vlasnika Villagera kidao rukom zavrtnje ? Ja otkido zavrtanj juce i to bas u onom delu sto ide oko sipke . Otkido i treger na uprtacima. Da li sam ja jedini iskusio ove probleme ili su i drugi imali istih problema? Tesko da sam sivonja pa ne znam kad treba da prestanem da zavijam zavrtnje. Ma sve sitni problemi ali mi cudno me toliko hoce.
Ovo potpisujem svojim očima sam gledao,komšija ima 1900x (crni) pre par meseci mu pukao konpletan starter za palenje a posle nekog vremena se sama od sebe odvalila i ona druga drška (leva) za držanje ))viladzer,kolko para tolko muzike jbga.
Meni je pukao lastiz na kombinezonu (ili kako se vec zove).
Nego, da se pohvalim. Uradio sam preko 200 metara medje, i ocistio sve. Ostavio sam samo neki bagrem po preporuci vas ovde.
Lep podatak: covek u mom selu koji se bavi ciscenjem medja za novac, naplacuje 1e po metru (nekad je gadna medja, a nekada ne. Kako mu zapadne). To je malo jace od 100 din. Po toj racunici, ja sam trimer vec isplatio, i to za svega par dana rada.
Jedina mana za sada mu je to sto malo teze pali kad je hladan. Posle radi super.
Testera koju sam dobio uz njega je pri kraju, ali me i dalje sluzi. Tacno je da je generalno losa jer sam par zuba vec izlomio iako nisam radio u kamenu, neki su se pokrivili a neki se smanjili, generalno se brzo tupi, ali kada je brusilicom dobro naostrim i krenem da radim, stvarno sece i veca stabla u sekundi.
da na to sam mislio, jako su nekvalitetne sj*bala se posle vrlo malo radamozda je mislio na trimi glavu,opste je poznato da su lose ?