S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
Ovde u Kraguejvcu u husqvarninoj prodavnici bio pre mesec dana mozda malo vise 1420 dinara. Meni je za trnje oko njiva taman , ali za travu i kupinju moze kao sto se dobija uz Villager BC 1900 XC .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
markokg1982 kupuj sto pre husqvarnin ili stihl cirkular za drvo jer ces uskoro da kako god da okrenes taj cirkular da koristis samo za kupinju i travu. Ja sam sa mojim posle kupinje sekao tanju trnjinu i da je imalo jos trnja zamenio bih ga husqvarninim.Tolika je razlika medju njima.
Meni je deda ostavio zemlju, oca nikada nije zanimala (otisao u grad, zaposlio se u Zastavi i postao "frajer") pa sada posle dedine smrti, krecem od nule pa dokle stignem.To se zove vredan čovek. Mi sitni ne možemo da preživimo ako radimo malo i kilavo, bar ja. I onda samo zato što radim i u firmi neko me nazove hobi poljoprivrednikom. Samo napred "markokg1982", ali ako nije tvoja njiva i sa druge strane pa hoćeš da sastaviš, ja bih tu birao i ostavio poneko mlado stablo da raste da imaš i narednih godina za ogrev a dotle da nam pročišćava vazduh.
Imam dosta bagrema na drugim mestima a ovi su osudjeni na propastPametno, moze neki bagrem i da ostavi ili nekog cetinara da zasadi da ima hlada i da ne zakorovi opet.