Kupio sam villager bc1900x pre 4-5 dana. Cena mu je bila 20500din (jedva sam ga nasao u Kragujevcu jer im je "prosla sezona")
Vreme ce pokazati svoje, ali ja sam za sada posle probe prezadovoljan.
Prvo sam potrosio ceo rezervoar da ga razradim, uz povremeno dodavanje gasa. Radio sam juce 7 sati sa njim dok sam sekao mladare tj izdanke od sljiva stare 2 godine i visoke i do 2m (75 ari izvadjenog vocnjaka)
Prvo krenuo sa cirkularom, i sa pola gasa sece super, al sam mnogo vise zadovoljan trokrakom zvezdom jer se bolje snalazi kroz veliku travu koja je takodje bila prisutna.
Procitao sam dosta strana ove teme, i vidim da su poznatije marke dosta hvaljene, ali za ovaj novac, ako ovako radi i 3-4 godine, ja cu biti prezadovoljan. Sa nepunim gasom, sve pada predamnom. Bas sam se pitao kako nekome ovo nije dovoljno i placa mnogo vise za istu snagu.. To me malo plasi, ali se nadam da kvarova nece biti.
Villager 1250 ima moj zet oko 6 godina, i ne fali mu nista za sada.
Nadam se da ce i mene moj tako da sluzi.
Prvih dva rezervoara sam potrosio dosta brze nego treci, a cetvrti je trajao, cini mi se, citavu vecnost. Mozda je leglo sve na svoje, i samo neka potrosnja ovako nastavi
Pitanje: dali treba kupiti vidia cirkular 18cm za oko 650din na buvljaku umesto velikog cirkulara? Hoce li imati vise snage i duze ostati ostrija?
Da li je potrebno praviti malo jacu mesavinu (100ml ulja na 3,5L umesto na 4L benzina) ili nema potrebe?
Kupio sam 1L ulja u ovlascenoj prodavnici villagera. Mislim da je U2 oznaka ili tako nesto. Crno pakovanje.
To je po njihovoj preporuci. Valjda je ok. 950din litar.