Trimeri

Pozdrav svima!
Jel neko ima trimer marke "Euro Mac" made in Mexico?
Kako se pokazalo...dal valja to?
Imam ponudu da kupim, pa me zanima...
pozzz joe!

Pitanje je za komšiju koji ima probleme sa vilidžer trimerom 1900model.Pukla mu je neka čelična mala žica u ručki za gas i kada upali trimer ne može da oduzme gas jer je pukla ta žica koja služi da se dodaje i oduzima gas.Ima li to negde da se kupi ili da se ručno napravi?

A joooj, dobro deru vaši trgovci...

Danas sam gledao u poljoapoteku cene trimera kod nas:

BC 900 - 14222din
BC1250 - 16360din
BC1900 - 18490din

Imam ovaj Vilager BC 1250 već 4 godine, plaćen je oko 280 Eur. tad...
Trenutno nemam šta kositi sa njim jer je sve sasušeno, ali inače kosim ispred kuće, po dvorištu, po bašti, po voćnjaku i uz potok u koji udara moja njiva. Prilično sam zadovoljan, može lepo da se radi sa njim, ali kad je trava gušća i veća od 30 cm, motor se guši i teže radi... Inače jako mali potrošač. Ako ko namerava da sa njim kosi veću travu neka uzme jači. Ja planiram uzeti neki štilov sa jačim motorom od ovog...

I mene cudi ovaj post clana Svinjar ako uopste postoji odakle se stvorio jer ga uopste nema u predhodnih par strana, ali dobro.
Mozes li da slikas to sto fali pa da probamo da ti pomognemo?
Ako zelis mozes i da kupis celu rucku sa sajlom i kablovima ima za 1200din ili kontaktiraj servisere za samo taj deo, moguce da ga imaju za 100-200din tako da nema razloga praviti to ako ima u prodaji original.:ppozdrav:

Evo mene opet da malo ciga hvali svoga konja. Da krenem od problema. Prsten sto predstvalja granicnik za prsten za kacenje trimera na uprtace. Malo malo i ja dotezao onaj zavrtanj i na kraju i on prodje ceo kroz onu plastiku. Odem ja u servis u Agromarket i ostanem pola sata. Prvo isprican jednom sta fali on me gleda ko krava mrtvo tele pa ode kod majstora pa se vrati pa mi kaze i posalje me na susedna vrata da kupim pa onda ja cetvorici objasnjavam sta mi treba a oni ko maloumnici samo gledaju i ne znaju o cemu pricam i na kraju se jedan seti i donese mi ceo onaj prsten i ja mu pokazem i kupim . Odem kuci da zavijem , on manjeg precnika i ne moze da dohvati zavrtanj . Uzmem ja jedan zavrtanj od 4 cm kojii sam imao ,stavim dve podloske i zavijem. Onaj sto je bio ne mogu da skinem , vezem da zicom i ostavim tako i vise nemam problema . Zakljucak, sto nemam nekog da me zaposli u Agromarketov servis da se nauzivam.
E sad hvaljenje. Posekao sam sa cirkularom 4-5 prikolica trnja i potrosio jedno 3 do 3,5 litara benzina, a mozda ni toliko i to bez odmora dok ne ozedni i pun gas a mnogo sporo zedni. Cirkular posle prvih 2 sata tup ko znate sta vec samo pusie glogovi precnika 3-4 cm. Odem ja kuci pa turpijom naostrim i to skinem mu jednu stranu da dobijem ivicu kao na nozu. Posle toga sam posekao sve ostalo i sece dobro ali sam zakacinjao kamenje u zemlji i opet je tup . Plus kupio sam i scralett cirkular koji kosta 1420 dinara . Jedino mu je onaj sablon za ostrenje preskup i nisam ga kupio ,kosta 1200 dinara. Njega vec nisam hteo da unistim pa ga nisam ni koristio.
Sve u svemu meni se trimer 50% vec isplatio. A niko nije pominjao problem koji sam ja imao :osmeh: ,a desilo se.

Ti Vilagerovi trimeri nisu nesto,ako je to to,al mislim da jeste. Deda ga ima i nije zadovoljan,nista vise od dvorista ne moze krupnije da radi. Ja imam Stihl fs 350 poluprofesionalni. Radim usluzno s njim kad imam vremena,i 5 godina vec radi bez problema. Menjana svecica 3 put,jednom kompresioni taster,sajlu gasa,i redovan servis. Nista drugo.

Ovde na forumu nije dozvoljeno 'vredjati' taj kršware brend, jer vlasnici foruma imaju jedini interes da se govori u pozitivnom kontextu o tom 'brendu',jer u protivnom bi ,na osnovu par nepismenih pojedinaca, značilo da je taj brend zaista vredan tih 200 +/- evra, a zapravo je krš krševa, ma koliko ga koristio i kosio njime, toliko..ako ne i duplo više ćete imati problema i muke.

Uostalom, moji postovi u ovoj temi se brišu,jer sam dovoljno rekao o lošem kvalitetu tog kineskog kršware-a,pa je bespotrebno razvlačiti 'mačiće po potoku'.

bilo ko od novih clanova,kad iscita celu temu (a njih je malo),ne moze doci u zabludu sta kupiti i za koje novce,sve prednosti i mane brendiranih masina i ovih drugih (jednom recju kineskih) smo apsolvirali,tako da ne vidim da neko na forumu protazira kupovinu bilo cega.Licno sam napisao gomilu postova koja u svojoj sadrzini ni malo ne opravdavaju kupovinu kineza,ali ti postovi i dalje stoje,dakle niko ih nije obrisao.

jedno je pljuvanje drugo je iznosenje licniog iskustva prilikom koriscenja trimera.

Ako sam nekog uvredio napisanim izinjavam se,a drugo nisam pljuvao villager niti dizao u zvezde ovo sto ja posedujem niti propagirao kupovinu ovog samo je to moje iskustvo. S moje strane nepromisljeno iznosenje cinjenica na forum,pa se jos jednom izvinjavam svim clanovima koje je moje izlaganje na bilo koji nacin uvredilo.

Činjenice nisu pljuvanje, već sramota da u 21. veku ljudi u Srbistanu još uvek kupuju kršware, uz totalni analfabetizam, tešeći se medjusobno, dok je zapravo slika o kineskim 'brendovima' sasvim iskrivljena, bar što se tiče ovog foruma.
To sam osetio na svom novčaniku i NIKADA se ne bih pokajao da ga NIKADA nisam ni kupio.

Ako sam nekog uvredio napisanim izinjavam se,a drugo nisam pljuvao villager niti dizao u zvezde ovo sto ja posedujem niti propagirao kupovinu ovog samo je to moje iskustvo. S moje strane nepromisljeno iznosenje cinjenica na forum,pa se jos jednom izvinjavam svim clanovima koje je moje izlaganje na bilo koji nacin uvredilo.

Nema portrebe da se izvinjavas bilo kome , nikog nisi uvredio.

Ovde na forumu nije dozvoljeno 'vredjati' taj kršware brend, jer vlasnici foruma imaju jedini interes da se govori u pozitivnom kontextu o tom 'brendu',jer u protivnom bi ,na osnovu par nepismenih pojedinaca, značilo da je taj brend zaista vredan tih 200 +/- evra, a zapravo je krš krševa, ma koliko ga koristio i kosio njime, toliko..ako ne i duplo više ćete imati problema i muke.

Uostalom, moji postovi u ovoj temi se brišu,jer sam dovoljno rekao o lošem kvalitetu tog kineskog kršware-a,pa je bespotrebno razvlačiti 'mačiće po potoku'.
Gospodine TheBigBang najljubaznije bih Vas zamolio da obratite paznju na recnik i odnos prema drugim clanovima.

Hvala na ponudjenoj pomoći komšija odneo Vilidžer 1900x na remontovanje,a tek ga skoro nešto kupio.
TheBigBang hvala na korisnim savetima za Vilidžer sam se lično uverio da je loš iako sam kupio Stil trimer za oko kuće.

Nazad
Vrh