Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A joooj, dobro deru vaši trgovci...
Danas sam gledao u poljoapoteku cene trimera kod nas:
BC 900 - 14222din
BC1250 - 16360din
BC1900 - 18490din
Pala cena, nekad je to bilo i još skuplje...280 e za bc 1250 je malo mnogo
Ako sam nekog uvredio napisanim izinjavam se,a drugo nisam pljuvao villager niti dizao u zvezde ovo sto ja posedujem niti propagirao kupovinu ovog samo je to moje iskustvo. S moje strane nepromisljeno iznosenje cinjenica na forum,pa se jos jednom izvinjavam svim clanovima koje je moje izlaganje na bilo koji nacin uvredilo.
Gospodine TheBigBang najljubaznije bih Vas zamolio da obratite paznju na recnik i odnos prema drugim clanovima.Ovde na forumu nije dozvoljeno 'vredjati' taj kršware brend, jer vlasnici foruma imaju jedini interes da se govori u pozitivnom kontextu o tom 'brendu',jer u protivnom bi ,na osnovu par nepismenih pojedinaca, značilo da je taj brend zaista vredan tih 200 +/- evra, a zapravo je krš krševa, ma koliko ga koristio i kosio njime, toliko..ako ne i duplo više ćete imati problema i muke.
Uostalom, moji postovi u ovoj temi se brišu,jer sam dovoljno rekao o lošem kvalitetu tog kineskog kršware-a,pa je bespotrebno razvlačiti 'mačiće po potoku'.