Šošara
Član
dowla,uzmi cetvrtasti silk,sece ko blesav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sutra cu opet da svratim do prodavnice , mozda se zajebao ili je hteo mene da zajebe ,nameracio sam se da uzmem taj od 200mm , pa cu da vidim sta ce sutra da mi kaze.Podseticu ga na proslu Sredu.
da li sam ja lud ili su skocile cene ili je ovaj sto drzi husqvarninu prodavnicu pokvaren ili lud? U proslu Sredu sam pitao posto je scarlet cirkular i on mi kaze 1421 dinar . Ja danas da kupim on mi kaze 1650 dinara. Da li je moguce da su cene toliko skocile za manje od nedelju dana ili je to cena cirkulara sa ruopm od 20mm posto vidim na sajtu husqvarne da se cena nije menjala a da je cirkular sa rupom od 20mm 1649, nesto dinara.
ja ga uzeo za 100e, dakle oko 11500, znaci dobio sam ga znatno povoljnijedruze taj trimer BC 520XT 2.5KS , NOV JE OKO 19000
Je l' ok Villagerov trimer BC 900 za kosenje oko 1500 kvadrata trave do pola metra visine, 2-3 puta godisnje?
Imam neko siprazje oko kuce, pa mi traze oko 6000 da pokose. Ovaj trimer je oko 14000-15000, pa mi se vise isplati da kupim. Moze li on da nosi cirkular, ili samo silk. Nemam neku zelju da potrosim Bog-zna-kakve novce za trimer, posto mi ne treba cesto, ali opet razlika izmedju bc 1250, i 1900 je jos nekih 20-40 eura, pa kad vec kupujem, da kupim nesto upotrebljivo
Pre nedelju dve cena bc 1900x u prodavnici u kojoj sam kupio moj je bila 23 400 dinara .