Trimeri

da li sam ja lud ili su skocile cene ili je ovaj sto drzi husqvarninu prodavnicu pokvaren ili lud? U proslu Sredu sam pitao posto je scarlet cirkular i on mi kaze 1421 dinar . Ja danas da kupim on mi kaze 1650 dinara. Da li je moguce da su cene toliko skocile za manje od nedelju dana ili je to cena cirkulara sa ruopm od 20mm posto vidim na sajtu husqvarne da se cena nije menjala a da je cirkular sa rupom od 20mm 1649, nesto dinara.

ja sam taj cekular prošle godine platio 13 €, i to ovaj s rupom od 20 mm.

Je l' ok Villagerov trimer BC 900 za kosenje oko 1500 kvadrata trave do pola metra visine, 2-3 puta godisnje?
Imam neko siprazje oko kuce, pa mi traze oko 6000 da pokose. Ovaj trimer je oko 14000-15000, pa mi se vise isplati da kupim. Moze li on da nosi cirkular, ili samo silk. Nemam neku zelju da potrosim Bog-zna-kakve novce za trimer, posto mi ne treba cesto, ali opet razlika izmedju bc 1250, i 1900 je jos nekih 20-40 eura, pa kad vec kupujem, da kupim nesto upotrebljivo

Bc900 ima 1,2 KS i uz njega se dobija glava sa silkom i noz. Nije predvidjen za nosenje cirkulara. Ali, niko Vam ne moze ni zabraniti da ga koristite:osmeh:
Samo moje misljenje je da treba malo jaca masina za cirkular. Uz noviji model 1900cx ga i dobijate u kompletu.
Za 15 ari je dovoljan, ali ja uvek volim da dodam malo novca (ako mogu) i kupim jacu masinu.
Garancija za Villager trimere je 2 godine.
:ppozdrav:

Uvek kad mogu kupim malo jace :osmeh:
Ne znam tacno cene. Najnoviji uz koji ide cirkular ima oznaku 1900cx, i uz njega se dobija noz, cirkular i kvalitetnija italijanska glava za silk. Mislim da je negde oko 20.000 mozda hiljadu gore/dole. Treba imati u vidu da i sam cirkular kosta blizu 1000 dinara. Posto je Agromarket diler, mozda su najpovoljniji kod njih.

Moj glas nikako ne moze otići za vilidžer jer sam imao priliku da se na licu mesta uverim koliko je to loše sve ustvari.
Isto sam imao sitne poslove da odradim oko placa a ipak sam uzeo Stihl.
Moj prvi komšija na placu ima upravo taj 1900 model.

Je l' ok Villagerov trimer BC 900 za kosenje oko 1500 kvadrata trave do pola metra visine, 2-3 puta godisnje?
Imam neko siprazje oko kuce, pa mi traze oko 6000 da pokose. Ovaj trimer je oko 14000-15000, pa mi se vise isplati da kupim. Moze li on da nosi cirkular, ili samo silk. Nemam neku zelju da potrosim Bog-zna-kakve novce za trimer, posto mi ne treba cesto, ali opet razlika izmedju bc 1250, i 1900 je jos nekih 20-40 eura, pa kad vec kupujem, da kupim nesto upotrebljivo

Nosi i bc 900s ali moras da ga kupis a uz bc 1900 xc dobijas . 1900xc je oko 22- 23 hiljade ali i vredi svaki dinar. A ako imas samo zbunje do palca debljine ili malo deblje to sve seces nozom.

Pre nedelju dve cena bc 1900x u prodavnici u kojoj sam kupio moj je bila 23 400 dinara .

Ja sam isto razmišljao da li da uzmem vilidžer ili nekog ozbiljnog proizvodjača ali kad sam se na licu mesta uverio da moj komšija na svakih 3-4 dana nešto menja nešto mu se polomi ili ga tera u servis bukvalno sam odustao istog trenutka.

to je skupo,ne znam tacno ali kod nas je oko 19 hiljada.Jeste dobar ali i dobro trosi, BC 900 jeste ok ali mu fali snage...

juce obilazio vocnjak sa namerom kositi staze,osim trnjaka uz ogradu (kod komsije naravno),sve je osuseno...trave ni za lek,ako ovako nastavi nece biti voca ni za jelo

Пре 5 дана ми је стигао 1900х и коштао је 20.350 са испоруком. У пакету је и "циркулар" ал' у упутству пише да је уротреба забрањена. Трећи дан сам га носио у сервис јер се канап за стартовање није враћао у потпуности. То су отклонили за 2 мин. и још су отворили ручку са гасом и додали неки делић па сад не морају да се држе оба дугмета. Ал' што је тежаааак, џаба му снага и упртачи, ломи кичму. За коришћење трокраког ножа треба скинути доњи део заштитника иначе коси високо. Чини ми се да би прав нож, за сантиметар дужи, био боље решење од трокраког. Ко коси око воћа требало би да врхове ножа обоји белом бојом како би имао оријентацију јер се црна у оној брзини не види па сам први дан позакачињао грдна стабла.

Samo polako pravi cesce pauze zbog tebe ne zbog trimera, znaju ledja da preseku ko nije navikao. Tezak je svaki, ali kad naviknes ne osecas, i namesti lepo uprtace da kad kosis budu prava ledja. Imaces tih nekih cimanja mozda u pocetku kao sto su kanap poteznica i gumica na rezervoaru ali u sustini nebi trebalo da imas vecih kvarova, nadam se da ces biti zadovoljan. Malo jaca mesavina prvih 2,3 rezervoara dok se ne razradi a posle po propisu. Neka te dobro sluze ledja i puno pokosenih hektara:ppozdrav:
Ja za moj sam blizu da nabavim testeru za rastinje kvalitetnu, ko ceka taj doceka :osmeh: pa cemo da isprobamo kako radi kinez sa svedskom tehnologijom.

Nazad
Vrh