S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
a sto bi neko to radio ? Ni kola ne prave posebno za levake pa nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za oko kuce bi ti fs 38 posluzio,ali kako se nikad ne zna kakav posao moze da nametne,onda je on premali...u tom slucaju villager !Molio bih vas za savjet koji trimer da kupim Stihl fs38 ili vilager 1900 ista je cijena oko 165 eura treba mi oko kuće samo travu da kose, prvi ima 0,9ks samo mi se nesviđa što ima jednu ručku.
cena je jaka,a masina poprilicno stara,za te pare se uzima mnogo mladji i jaci trimerSvratih juce kod lika u selu koji drzi servis za trimere, testere i ostalo. Pitah onako dali ima nesto na prodaji i on mi pokaza stihl FS 160, rece da je vremesna ali robustna masina. Cene je oko 300 e sa eventualnim luftom. Sta mislite o masini i ceni. Nisam pitao detalje sta mu fali i zbog cega je tacno na servisu.
kinezija druze,bezi od toga...ako vec mora jevtino onda villagerpozdrav ljudi, iskrsla mi je ponuda za ovaj trimer http://www.gardenmaster.rs/bc520.html Covek mi daje za 100e, samo ga je otpakovao, znaci nov. Vec imam vilidzera 1250, medjutim ovo ima 2,5ks, pa mi se cini da ce bolje zavrsavati posao, a i dosta je jeftino rekao bih. Jedino me buni sto je ovo kolko vidim nasa marka, novija. Pa da se ne raspadne za par meseci
Uzeti ili ne?
Ako je ovakav onda je na kardan.
http://repositorio2.masoportunidade...11034130/fotos//11034130_3_2011122_18_0_1.jpg
Veoma stara masina ali nije losa za neke manje radove, posluzice.[/QUOT
Da,da upravo takav zeleni. Vidim i ja da ovaj ima klasicnu glavu sa silkom, nije nikakav problem ni da se na ovaj moj stavi.
Idem bas da slikam pa da vidite. Inace stavljao sam na taj moj sajlicu za susenje vesa odlicno sece ali se bojim da je negde ne zapetlja pa da se nesto polomi.
---------- Poruka napisana u 15:28 ---------- Prethodna poruka je at 15:26 ----------
Cestitke za HILJADARKUovaj ima glavu za silk,ne verujem da je to taj,a za taj sistem prvi put cujem
---------- Poruka napisana u 12:16 ---------- Prethodna poruka je at 12:15 ----------
i jedna tura za 1000 - ti post
---------- Poruka napisana u 16:02 ---------- Prethodna poruka je at 15:28 ----------
nesto mi ne ide sa ovim slikama
---------- Poruka napisana u 16:06 ---------- Prethodna poruka je at 16:02 ----------
---------- Poruka napisana u 16:08 ---------- Prethodna poruka je at 16:06 ----------
i meni je nelogicno ovi sa rupom od 1" su jevtiniji za 200,00din.a osim toga je sve isto,22 zuba i 200mmm precnikda li sam ja lud ili su skocile cene ili je ovaj sto drzi husqvarninu prodavnicu pokvaren ili lud? U proslu Sredu sam pitao posto je scarlet cirkular i on mi kaze 1421 dinar . Ja danas da kupim on mi kaze 1650 dinara. Da li je moguce da su cene toliko skocile za manje od nedelju dana ili je to cena cirkulara sa ruopm od 20mm posto vidim na sajtu husqvarne da se cena nije menjala a da je cirkular sa rupom od 20mm 1649, nesto dinara.