nesto mi mnogo malo,ili je kopija ili jer je na njihovom sajtu prep.cena oko 2500,00din
http://www.husqvarna.com/rs/products/143r/#accessories
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nesto mi mnogo malo,ili je kopija ili jer je na njihovom sajtu prep.cena oko 2500,00din
Da li bi neko mogao da mi pomogne gde ima najpovoljenije u BGD da se nadje Villager BC1900X ili BC1900XC (koja je razlika uopste?),ja sam najpovoljenije nasao 21.300 din to je ovaj Villager BC1900X i uz njega se dobija cirkular kako mi rece.Video sam online kupovinu za 19801 ali kad sam ih pozvao nista ne znaju ni sta ide(da li se dobija trokraki noz i cirkular) niti da li ima blokadu gasa.
Ma samo opusteno kolega zezam se ja malo sa tobom Nije u servisu nego od coveka koji je greskom uzeo za sebe pa mu ne odgovara navoj za njegov trimer i verovatno nezna ili nece da se sa tim zeza da prepravlja.
Da li bi neko mogao da mi pomogne gde ima najpovoljenije u BGD da se nadje Villager BC1900X ili BC1900CX (koja je razlika uopste?),ja sam najpovoljenije nasao 21.300 din to je ovaj Villager BC1900X i uz njega se dobija cirkular kako mi rece.Video sam online kupovinu za 19801 ali kad sam ih pozvao nista ne znaju ni sta ide(da li se dobija trokraki noz i cirkular) niti da li ima blokadu gasa.
Rekli su mi da stariji Villager BC1900X ima problema sa paljenjem zato sto nema blokadu gasa,tacnije kad se pritisne ono pozadi pa gas i pusti ono pozadi gas se otpusta i onda ti trebaju dvojica za paljenje,kako mi je objasnio prodavac kod koga je jos skuplji,kaze da je njegov sa blokadom,ovogodisnji model.
Bio bi zahvalan za svaku info posto trimer moram da kupim u subotu prepodne posto me u nedelju ceka posao sa istim
PS predloge za kupovinu,mislim gde je povoljnije mozete i na privatnu poruku ako mislite da bi to bila reklama
A za koji trimer si je prepravljao. dali se sraf vadi kao na stihl glavu ili si direktno morao da prerezes navoj.
Kakve su to glave, kvalitet i ostalo, Valja li da se kupi. Ja imam na villager bc1250 stihl glavu, ali je preteska pa malo opterecuje motor. Hocu da je promenim da stavim neku manju ali isto
tako kvalitetnu i jaku kao sto je ova.
Ne trebaju ti dvojica za paljenje trimera dovoljna je jedna "gumica za teglu" da menja tog drugog kad palis trimer ili jednostavno oslonis kolenom na sipku od kardana, jednom rukom drzis gas a drugom povuces kanap. A mozes i da zamenis rucku pa da stavis sa blokadom gas, kako ti volja. Ja za sada koristim gumicu pri prvom paljenju a koristicu je i buduce jer mislim da to sasvim dobro odradjuje posao.
Ma nisam jos prepravio nije mi hitno kad budem imao vremena,a da ti kazem nista nije laksa od stihlove glave 40-2 koju ja imam pa sad uporedi. I sa ovom mozes vola da ubijes....A za koji trimer si je prepravljao. dali se sraf vadi kao na stihl glavu ili si direktno morao da prerezes navoj.
Kakve su to glave, kvalitet i ostalo, Valja li da se kupi. Ja imam na villager bc1250 stihl glavu, ali je preteska pa malo opterecuje motor. Hocu da je promenim da stavim neku manju ali isto
tako kvalitetnu i jaku kao sto je ova.