Kupio sam ovaj AGM i probao ga danas. S obzirom da mi je ovo prvi trimer, ne mogu reci da li dobar ili ne u odnosu na neke druge ali ja sam za prvi put zadovoljan. Pali iz prve, trokrakom sam kosio i deblji korov, dosta je lagan. Ganjao sam ga jedno 2 sata, nije potrosio puno mesavine cini mi se,mozda jedan rezervoar (pola litre). Jedino mu je remen los, kao u obicne sportske torbe ali je zato i ta cena,a to mi je bilo presudno. Mozda mu vremenom stavim neku bolju spulnu i to je to, koliko ce trajati - videcemo.

), сервис је ближе, има их више, провјерен је... И на крају јуче купим Вилаџер од 1.7 КС (160 евра) а и форум "проради". Први утисци су добри - вибрација је мала, бука није превелика, први пут кад сам насуо гориво у нов, сув мотор, упалио је из трећег потеза, послије тога је врућ палио из прве, без гаса. Пустио сам га сат времена на леру са доста маснијом смјешом, уз повремено турирање. Што се тиче рада, нож је без проблема "раздужио" неко грмље од 2-3 цм у пречнику - мени ни толико неће бити потребно, његов задатак ће бити дивље купине, папрат, коприве и трава. Значи за сад оцјена 10!