Trimeri

Kupio sam ovaj AGM i probao ga danas. S obzirom da mi je ovo prvi trimer, ne mogu reci da li dobar ili ne u odnosu na neke druge ali ja sam za prvi put zadovoljan. Pali iz prve, trokrakom sam kosio i deblji korov, dosta je lagan. Ganjao sam ga jedno 2 sata, nije potrosio puno mesavine cini mi se,mozda jedan rezervoar (pola litre). Jedino mu je remen los, kao u obicne sportske torbe ali je zato i ta cena,a to mi je bilo presudno. Mozda mu vremenom stavim neku bolju spulnu i to je to, koliko ce trajati - videcemo.

Pukao mi na nisacu za trimer jedan zub na onom plasticnom trozubcu sto se kaci sa prednje strane, Jel neko zna gde ima da se kupi taj trozubac ili kako se vec zove??

16052012064.jpg

---------- Poruka napisana u 16:20 ---------- Prethodna poruka je at 16:17 ----------

HVALA DEJANE. Jel znas koji je trimer u pitanju?

Imam nameru da uzmem trimer za sopstvene potrebe do 250-300e. Ovih dana nisam u mogućnosti da pročitam sve što se pisalo u ovoj temi. Hvala.

Da se i ja pohvalim kupio sam danas trimer BC1900S odlican tiho radi ima snage na pretek ili sam ja naviko na BC900.Samo zamerka na uprtace za kecenje ali nema veze da se i to prepraviti.:ppozdrav:

Pročitao sam par strana i zahvalio bih se Gospodinu TheBigBang na savetima ići na kineza nije pametna investicija a vidim da i zorke ima probleme sa uprtačima. Imam iskustva sa Stihl motorkom što je sigurno- sigurno.

Већ неко вријеме сам покушавао да се пријавим на овај форум, али нешто није функционисало, нисам имао могућност да остављам поруке. Био сам у дилеми између Ајнхел тримера од 2КС и Вилаџера од 1.7 КС. Ајнхел је јачи, јефтинији (140 евра), и може се купити на рате, а Вилаџер је Мејд ин Србија (мени врло битно, макар да је склопљен у РС или СРБ :cool:), сервис је ближе, има их више, провјерен је... И на крају јуче купим Вилаџер од 1.7 КС (160 евра) а и форум "проради". Први утисци су добри - вибрација је мала, бука није превелика, први пут кад сам насуо гориво у нов, сув мотор, упалио је из трећег потеза, послије тога је врућ палио из прве, без гаса. Пустио сам га сат времена на леру са доста маснијом смјешом, уз повремено турирање. Што се тиче рада, нож је без проблема "раздужио" неко грмље од 2-3 цм у пречнику - мени ни толико неће бити потребно, његов задатак ће бити дивље купине, папрат, коприве и трава. Значи за сад оцјена 10!

Хвала, форум је одличан. Запало ми је за око да је пољопривредни форум један од најозбиљнијих и најкултурнијих форума које сам видио, што само потврђује неке моје ставове. Што се тиче тримера, немам нереална очекивања - на потрошених пола литре горива, ја ћу трошити пола литра пива у хладу, и надам се да ћемо тако и један и други дуго трајати :ppozdrav:

Zar su kinezski proizvodi toliko kvalitetni? Uzeo bih Stihl trimer jer i sa Stihl motorkom nisam imao nijedan problem.

Dobro došao, Kako je lepo čuti da je ovaj forum najkulturniji i najozbiljniji, i jeste kad se sklone pojedinci koji kvare taj utisak, pohvala uredniku na tome,

e sad da ceo post nebi bio OF, što se trimera Vilager tiče mislim da smo ovde apsolvirali isti , za njega je primenjiva ona stara koliko novaca toliko i muzike mada mislim da sa odredjenim bagovima radi pristojno u varijanti za kućnu hobi upotrebu mada kod nas momci iz MZ gule svaki dan sa dva bc 1900 s druga godina i još uvek lepo rade tako da mislim da uz neku malu pažljivost može da potraje, moj već nekoliko godina radi ok pozdrav

Hvala odavno sam posmatrač tj nisam diskutovao.
Nisam baš uveren za kineze, čitam šta se pisalo a i tvoj komentar je jasan-kolko para toliko muzike.
Ipak je odluka pala na neki jeftiniji Stihl zahvaljujući gosn Thebigbang.
Trenutno nisam u Srbiji pa mi be interesovalo koji Stihl model biste predlozili za oko kuće.
Hvala.

Kupio sam uz trimer i neku mast za podmazivanje na nagovor prodavca. Pokazao mi je i neku rupu dole kod spulne u koju s vremena na vrema treba podmazati. Koliko cesto se to radi i koliko masti "uspricati"?

Ja ga podmazujem svakih 8 sati rada. Jer mast mi izalazi dole kroz ležaj pomalo vjerovatno je semering loš. Obično ide svakih 20 50 sati rada ovisi od proizvođača.

Nazad
Vrh