Najgore je što svi razmišljaju po principu 'ne treba mi jača mašina, uzeću Svinjnjadžer i završiću posao'..sada, kada bih dobio mogućnost da mi vrate novac, ili da se bar pokvari Svinjnjadžer 1900x, lakše bih podneo, nego da imam ovoliko problema.
Svako ko je iole normalan, pročitaće ovaj thread i shvatiće da Mujo i Haso (lako ćete ih prepoznati, ako ne po neznanju, ono po nepismenosti,sigurno..) dakle, da su Mujo i Haso kupili Svinjnjadžer trimere ove i prošle godine ..i po onom konvencionalnom malograđanskom principu, koriste komunikacijski sistem,jer im je to jedini način da ako nisu glavni u svom selu, budu bar 'vidjeni' na forumu..po principu..'ako sam kupio nešto za 5 para, to ima istu vrednost kao i roba od 500€'. Na žalost, kupovna moć u Srbistanu je uvek bila na nezavidnom nivou..i svako ko se odluči na kupovinu, u ovom slučaju Svinjnjadžer proizvoda, gledaće da uštedi i 50€, samo da ne kupi brendiran trimer.Na žalost, tako sam i ja razmišljao..jer ni meni na selu nije trebalo ništa bolje ni jače od Svinjnjadžer-a..i budući da sam ovde na forumu poslušao savete prethodne generacije 'znalaca' ,uzeo sam Svinjnjadžer trimer i ne mogu da izrazim ogorčenje i kajanje što nisam dodao još 50€ i kupio neki brendiran model.
Ne mogu da se setim kada sam uzeo Svinjnjadžer trimer u ruke, da radim, a da nisam morao da otklanjam kvarove i probleme koje mi je nametao.I evo, posle godinu dana muke i kajanja, moram da ga nosim na servis..koliko kvarova ima, nema šanse da se sve nabroji, jer se ne isplati ni meni da toliko kucam, ni vama da čitate, najjednostavniji način je IZBEGAVATI SVINJNJADŽER U ŠIIIIIIIIIIIIIIIROOOOOKOOOOM LUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!