Trimeri

Ne znam zasto svi kukaju kako je Stil skup.ja evo vec neko vreme gledam da kupim trimer za prolece i svi su skuplji od stila.Ja sam gledao FS 350 nekako mi je on najlaksi a ima dovoljno snage za profi rad.Trimeri slicnih karakteristika Hus i Jonsered su skuplji.Do duse jonsered daje u kompletu trim, glavu noz i testeru.Doveli ste me u sumnju da li sam ja dobro razgledao sve ponude.

FS 550 je prava mašina...Ako da Bog,pazarim ga na proleće...
FS 550 koja cena jacina...Moze neka slika? Hvala.

---------- Poruka napisana u 19:37 ---------- Prethodna poruka je at 19:35 ----------

Kupio sam Trimer Villager 1250 za 60 eura polovan i ustupio burazeru da kosi dvoriste jer za mene je smesan...

[h=4]STIHL FS 550[/h]PROFESIONALNA
Zapremina motora (ccm) 56,5
Snaga (kw / KS) 2,8 / 3,8
Tezina (Kg) 10,0
Osnovni rezni alat: CIRKULARNA TESTERA
Plaća se dodatno:
Opcioni rezervni alat: TROKRAKI METALNI NOŽ...
Cena: 112.950 din.

200098.jpg

April2011-075_full.jpg

Dodao bih još i ovo:

[TABLE="class: list, width: 100%"]
[TR="class: second, bgcolor: #FEF8F3"]
[TD="bgcolor: transparent"]Zapremina rezervoara[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]0,67l[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent"]Ukupna dužina[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]1,77m[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ljudi fs 550 je za profi odrzavanje suma,tj.sumski cistac,prava je ludost sa njim kositi dvoriste npr.,ima 10kg i sat vremene rada sa njim je kao ceo dan sa npr.fs 80 ili slicnim kosama,ovo je ipak alat kao i svaki drugi koji pomaze u odradjivanju posla,i zato treba odabrati onakav kakav je neophodan,eventualno klasu vise...ovo je ala za smenski rad profesionalaca,u suprotnom sledi hospitalizacija!

ne bezim ja od husqvarne il istihla ali 112000 pa i 60000 mi je mnogo a racunam da i ovaj villager moze da mi odradi posao posto nemam hektar kosenja i ciscenja zbunja i medja.(ja ko svaba trala la ili sto je babi milo to joj se i snilo)

Kakav je einhell . Mogu d nabavim takav trimer za 11 000din. Ne bih puno radio sa njim,ciscenje obale i sl. nisam siguran za snagu ali msm da se krece oko 3ks

kinez je kinez,zvao se on einhell,villager...e sad ako ste procitali cele teme "trimeri" i "mot.testere",na vama je da odlucite sta vam je ciniti,moze da bude,ali ne mora da znaci...:ppozdrav:

Ako nemas puno da radis sa njim dobar je.otprilike klasa kao Vilager,samo je tezak mislim oko 12 kg.Ima ga moj komsija i kosi sa njim 15 ari maline i medje okolo.Kaze samo da je tezak,ali radi za sad dobro.

ja sam kupio pre 3god BRUSH KUTTER kineski i sluzi samo tako jdnu glavu za slik promenio a oko motora ni ler gas nisam stelovao, a pokosio do sada mnogo i to najvise sljivare pred skupljanje sliva trava do usiju e sad dal sam imao srecu il je stvarno nesto kvalitetnije neznam inace kupio sam u palanci na vasar od cigana za 100e pise u upustvu da je 2'2kw

kinez je kinez,zvao se on einhell,villager...e sad ako ste procitali cele teme "trimeri" i "mot.testere",na vama je da odlucite sta vam je ciniti,moze da bude,ali ne mora da znaci...:ppozdrav:

einhell je nemacka firma,e sad ako se sklapa u kini to nije nista novo,to radi i npr samsung,i mnogo druge vece kompanije.

@xsale pa cisto ciscenje obale,ili nesto oko kuce.neki sitni poslovi

April2011-075_full.jpg

Vidi se da ovaj FS550 koriste "pravi profesionalci". Trokraki nož je izgubio oblik a ne samo rezne ivice. Nikada ga niko nije naoštrio niti okrenuo drugu stranu noža. Jednostavno moćna mašina reže li reže, samo do kada i sa koliko goriva.

PS. Najbrži auto na lošem putu je službeni.
Bič nije moj, kao ni konj, pa udri dok ne crkne...

Neka, ja cu polako sa mojim čajnezom, nit je on profi niti ja pa valjda cemo se sloziti nekako :osmeh:
Zasad je se bolje drzao od mene, na prolece cemo videti ko je u boljoj formi :haha: "Napadam" cim spadne sneg dok mi nije istekla garancija da "pomlatim" jos koji hektar:riba: :haha:

Planiram da nabavim trimer, ove godine mi je kolega odradio posao, ali čini mi se ću ipak da ga nabavim.
Treba mi za košenje oko voćaka (između voćaka u redu) gdje može biti i izbolja od višnje i šljive.
Takođe bi ga koristio za čišćenje mrginja, znači trebalo bi da siječe i neke tanje grane (do 1-1,5cm). Recimo sve ukupno 15 dana posla godišnje, ali da radi a ne da me za....va :osmeh:.
Dajte mišljenje šta da se pogleda?

Vec 6 godina posedujem FE 350 i jako sam zadovoljan sa njim. Jak ,prijatan za rad i potrosnja mala u zavisnosti sta se radi. Redovan servis preko zime i leti se maltene ne gasi (vikendica, salas...). Preporuka

Zdravo narode. Molio bih za jedan savet. Planirao sam da kupim Villager BC1900x iduce nedelje na sajmu Agro marketa u kg. Procitao sam mnogo komentara i dobrih a i losih vise losih,pa neznam sta da radim? Nemam mnogo da radim sa njim ,ali volim da mogu da ga upalim i zavrsim posao uvek kad mi zatreba.Procitao sam komentar da nece da pali posle duze upotrebe,pa me zanima dali svi imaju takvo iskustvo. Imam husvarninu testeru i po mom misljenju je zakon,ali nemam toliko para za trimer.Unapred HVALA.

Nazad
Vrh