Trimeri

po meni je svejedno da li husqvarna ili stihl u istoj klasi,konkretno imam 2 i to bas ove dve marke...

Како одлажете ваш тример да заузима што мање места у мртвој сезони, да ли се код вилиџера замењују неки филтери или само сипај и не брини.

za Villagera ne znam,svoje trimere(husq.stihl) detaljno ocistim stitnike,upalim da rade par minuta i ugasim,izvucem svo gorivo iz rezervoara,ponovo upalim da potrose sav benzin,tj.dok se same ne ugase.Na taj nacin se cuvaju memrane u karb.kao i creva i filter za gorivo.Podmazem glavu i okacim ih na stalke i :spavam:do aprila meseca!

da slažem se potpuno sa tim načinom odlaganja mašina ali bih dodao da nije loše odvrnuti svećicu i kanuti malo ulja ( onog koje se koristi za mešavinu) u cilindar vratiti svećicu i povući kanap za startovanje da se to ulje rasporedi u cilindru i to je to

Danas poslednji put ove sezone upaljen pokosio sam proraslu travu oko pola sata:detalno očišćen, namotana nova struna, podmazan, izvučeno gorivo.

Nisam znao za to ulje u cilindar ali to ću sutra.I onda o klin :spavam:do proleća.

Vidim da je Stilov FS56,kada si kupio,kako si zadovoljan sa masinom,koliku povrsinu odrzavas i sta koristis,dvokraki noz ili ovaj sa strunom?

Како одлажете ваш тример да заузима што мање места у мртвој сезони, да ли се код вилиџера замењују неки филтери или само сипај и не брини.
Nista se ne menja, uzivaj
Isto kao i svaki drugi trimer ako hoces da ti duze sluze membrane i creva kao sto je naveo dejan351 a i mesavina nebi trebala da bude starija od tri meseca pa i tim pre.

Vidim da je Stilov FS56,kada si kupio,kako si zadovoljan sa masinom,koliku povrsinu odrzavas i sta koristis,dvokraki noz ili ovaj sa strunom?

Kupio sam ga u Martu zasada je sve u redu ja nemam veliku površinu zato sam i uzeo FS56 da imam veću površinu uzeo bi neki jači.

Stalno koristim strunu jer kosim samo travu nož sam skinuo i nikada ga nisam ni koristio stoji u kesi.

Neznam šta da ti kažem moj trimer se kod mene nije preterano ožnoio_Ovo kažem zato što neznam kako bi se pokazao da imam veću površinu.

Za sada je sve kao i prvog dana pali iz prve radi perfektno, i nisam se pokajao što nisam kupio kineza, Stihl je Stihl.

ja imam tri komada dve fs450 i jedna fs 108 rade vec 5 godina bez problema otac ih je polovne doneo iz svajcarske ,ovi sto su kupili kineske su radili jedan rezervar i crkle koliko ::novac:: toliko:spavam:

Da li neko zna gde mogu da nadjm pogonsku sajlu za trimer. To je trimer ciji se motor nosi na ledjima, pa ima onaj savitljivi deo do rucice.E unutra je nesto kao sajla, koja sluci da ublazi udarce i slicno.Dugacka je oko metar i mislim da je univerzalna.Marku trimera ne znam, sve je obrisano, jer je dosta star.

Da li neko zna gde mogu da nadjm pogonsku sajlu za trimer. To je trimer ciji se motor nosi na ledjima, pa ima onaj savitljivi deo do rucice.E unutra je nesto kao sajla, koja sluci da ublazi udarce i slicno.Dugacka je oko metar i mislim da je univerzalna.Marku trimera ne znam, sve je obrisano, jer je dosta star.
Postavi sliku,možda ga neko prepozna...
Ili izvadi taj deo,pa obiđi par servisa...

sajla

evo slicice, pa ako neko zna gde to moze da se nadje neka javi ako nije problem.e jos kad bih znao da ubacim...

Nazad
Vrh