Trimeri

Pogledaj dovod vazduha (filter) i jel radi saug mislim jel se vraca.Nema sta biti osim da dobija jaku smesu,tako je bilo kod mene sa testerom isto Stil,malo sam smanjio benzin i otvorio vazduh i radi dobro.Vremenom se sakupi prljavstina i smanji se protok vazduha.

ako nije nesto ozbiljnije,onda ovo sto xsale pise,definitivno vise goriva ili manjak vazduha,ocisti i filter za vazduh i karburator(pogotovo deo koji sluzi za vracanje goriva u rezervoar)

pogonska sajla

Opet ja oko pogonske sajle. Trimer je Efco jet 401 . Zvao sam moto bike shop i oni ne mogu da nabave.Da nema neko adresu ili tel neke druge firme koja bi mozda mogla da mi to dobavi?

vidi po Oregonovim servisima,imas u Petrovcu 012/327 - 346,u Beogradu 011/280-04-99,ako imaju neka ti posalju brzom postom

^^^^
:haha::haha::haha:

Dajte savet koje PVC konac koristite ali da je dobar posto sam imao muke prosle godine se lepio. Doduse to se desavalo sa onim fabrickim u villager glavi. Za sledecu sezonu ide stihl 40-2 glava pa me iteresuje adekvatan i konac za nju, da ne lepi :ppozdrav:

Poslednja izmena:
i ja njih uzimam u husqvarna servisu,malo je skuplji ali dobar,kad nemam para uzimam neki italijanski u istom servisu 30 din - 1m!

Dali moze da se montira husqvarnina glava t 35 na villager trimer bc 900? Trimer mi je u selu pa nemogu da probam dali pase.

Neodgovara bez prepravke glave

---------- Poruka napisana 31-01-12 u 12:10 ---------- Prethodna poruka je 28-01-12 at 21:43 ----------

Vlasnici trimera vilager 1900 imajte u vidu da karburator na njemu je kopija Walbro WYK karburatora koji ide izmedju ostalog i na huqvarniu 226R motornu kosu pa mozete kombinovati kit za reparaciju i same karburatore jer su isti. :ppozdrav:

Nisam pristalica Viileger masina,jer sve sto imam je "Profi" jer i sam,sam "Profi" kada nesto radim i mislim da je to kljuc uspeha... Bas me zanima kakva su vasa iskustva sa trimerom Viilager 1250? Imam ponudu da kupim povoljno(60 eura star 3 god potrosio max 10 rezervoara goriva) pa cisto da vidim sa vama sta da radim.:sta:

Nisam pristalica Viileger masina,jer sve sto imam je "Profi" jer i sam,sam "Profi" kada nesto radim i mislim da je to kljuc uspeha... Bas me zanima kakva su vasa iskustva sa trimerom Viilager 1250? Imam ponudu da kupim povoljno(60 eura star 3 god potrosio max 10 rezervoara goriva) pa cisto da vidim sa vama sta da radim.:sta:
U svom pitanju si sam sebi dao odgovor. Preporucujem ti Stihl FS 450, 550. Husqvarna serije 500 i 343/345r ili Dolmar MS 4510 kao najgoru varijantu. Uz te modele uvek ide to "Profi" pa nema greske.::novac::
Vilager nema oznaku "profi" i nije za tebe.

Poslednja izmena:
naravno da su to mrcine,zavisi koliko posla imas.Fs 450 su bas profi masine i imaju profi cenu(dobra polovna ispod 400e.nema),ali postoje i druge masine(doduse slabije)poput fs 80,fs 120 koje su takodje ozbiljne i mogu se naci do 200e.Ti u ponudi imas tog Villagera za 60e i tu dolazi do izrazaja ona cuvena filozofija da za 400e mogu kupiti 7 villagera i neka traju po 3 god.,to je 21 god.Licno nisam pristalica toga,ali i ne treba kupovati nesto za sta ne postoji rentabilnost u radu!

pored Villagera, postoji li jos neki proizvodjac cije modele oko 2 KS bi prepolucili a da nisu husqvarna i stihl.

Nazad
Vrh