Trimeri

Ne obazirući se na prostakluke nevaspitanih "članova" potpuno podržavam mederatora i ostale ljude koji se svojski trude da na ovom forumu zavedu malo reda i lepog ponašanja, bez vredjanja i omalovažavanja ostalih članova, imate moju punu podršku a i većine članova koji na ovaj forum dolaze s dobrim namerama

Iščitajte sve moje postove i pronadjite gde sam uvredio ili omalovažavao bilo koga, a da taj 'prefekt' nije pre toga verbalno 'nasrnuo' na moje pravo da iznosim stavove o kvalitetu Villager proizvoda ?

maori i nemoj da isprobavas koliko ce izdrzati zbog tebe,zbog zdravlja...1 rezervoar pa pauza i sve tako . ..

Stajala u rezervi a trimer otisao verovatno pa mu je bila visak. Daj sta das, to ti je to a ovakva glava je oko 4000dimn koliko sam video na netu,pa nisam hteo da propustam priliku da je uzmem jeftino iako mi nije neophodna, jer ja toliko i ne kosim sa trimi glavom vise koristim noz za vislju travu i rastinje a trimi glavu samo za dvoriste i gde treba da bude bas obrijano. :osmeh::osmeh::osmeh:

Poslednja izmena:
Људи , видим да се дигла велика прашина око тог Вилагера ...
Ко га хвали а ко куди , нећу ни да улазим у то ...
А ја бих вам само рекао , да на мојем Вилаџеру , онај модел ваљда 900 вати (1,2 коњске снаге) сам досад заменио само једну главу и стартер .
А спалио сам , једно , сто кила горива кроз њега (можда сам претерао , али пуно јесте) .
Имам га три године , и ради само тако.
И да вам поменем једну јако битну ставку : ТРИ (бројем и словима) резервара немешаног горива сам протерао кроз њега и НИЈЕ зарибао (кад је ишао трећи једноставно му је опала снага и после кад су стигла буразер и ћале укапирам да нису мешали гориво ) .....
После сам рокнуо доста више уља у мешавину , и дан данас он ради ко да ништа било није , а ви причајте шта хоћете ...

Pa da,sto je nit tanja ona bolje "sece"ali se brze i kida i zato je treba koristiti za manju(tanju)travu,ja najcesce koristim 2,7mm,a ponekad 2,4mm

polako se masine odlazu za sledecu godinu,meni je ostalo da stavim cirkular i ocistom sitno rastinje u bagremaru i sumi,pa posle :spavam:

ne znam na tom modelu da li je kardan ili sajla,ako je sajla onda ne moze ili bar ne bi smelo...!

Sta bi jos osim kardana trebalo da ima trimer za rad sa cirkularom, i da moze da kosi prezrelu travu , cicak i ostalo( onu sto je debela kao mali prst na ruci a u sredini suplja) .U sustini kad budem kupovao da se ne zaletim pa kad odem da cistim zbunje da shvatim da sam se debelo zaj.......

to bi trebao da resi noz(dvokraki,trokraki...) i u principu on sece biljke koje su "zeljaste",sve preko toga,znaci "drvenaste"cirkular,mada noz moze dosta toga poseci.Pored kardana trimer mora imati i dovljno snage,po mom misljenju 1,5 ks pa na gore!

Ja bi trebao do proleca da kupim trimer.Ima dosta da kosim sa njim,oko kuce ,po vocnjaku,a hteo sam i da ocistim rastinje oko njiva,koje je debelo i preko 10 cm.Planirao sam da kupim Stihl fs 350,posto mislim da ima dovoljno snage,samo ne znam da li je bolje Stihl ili neki trimer Dolmar ili Hus slicnih karakteristika

Nazad
Vrh