Villager 1900x radi, jedino, u kombinaciji sa nožem,valjda zato što je nož od metala..mada je čudo da se i on nije polomio do sada.. što sam i naveo u prethodnom postu.
Problem je što se sve raspada i polomi od opreme posle kratkog vremena, tako da je potrebno uložiti dodatnih 100e da se pokupuju firmirane stvari, tipa uprtač, alke, glava za silk,zaštitna maska reznog alata, ručka za dodavanje gasa..jer i ona zaglavljuje kada se dodaje gas..a nekvalitetna zaštitna plastika motora koja krcka kada se osloniš rukom na trimer (u toku paljenja/startovanja motora),to nisam nijednom navodio..i pitanje je vremena kada će se i ta zaštitna maska motora polomiti..da,da.. baš tako..nas četvorica sednemo odozgo na trimer dok jedan dodaje gas na traktoru na čijem je kraju u čvor vezan potezni kanap za startovanje trimera..mi to tako radimo, valjda je tako regularno..šta ti misliš..?, pošto vidim da si se opasno napržio da staneš u odbranu ,što se tiče kvaliteta ,Villager trimera..kao da si ga ti lično konstruisao,a svi dobro znamo da je Tintoreli konstruktor i stručni saradnik za Stihllager (tkzv. Villager)..nije lepo, na podao način želiš da mu preuzmeš olimpijsku baklju iz ruke
Elem, problem je u tome što su svi problemi, koje navodim, već 'deja vu' (opštepoznati) ali se iz nekog razloga ,ovde na forumu, ne ide dalje sa tom pričom.Uglavom se Villager hvali i diže do neba ..čak se postavlja pitanje kako Stihl-a i Husquarnu nije sramota da prodaju njihove trimere po, zamisli molim te, 2-5x većoj ceni, kad je Villager u samom rangu bilo kog Stihl-a i Husquarne.
Moj interes da branim Stihl-a ili blatim Villager-a je apsolutno indiferentan..što će reći..da mi jedino bitna proporcija [ULOŽEN NOVAC:kvalitet proizvoda]..dakle..Villager to NE OPRAVDAVA.
Što se tiče startovanja motora, opštepoznato je da Villager samo u pocetku pali iz 3.-4. puta..posle toga možeš slobodno da zaboraviš na regularno startovanje motora.
Znači, pošto ti je inteligencija slabija strana..moram da expliciram, da ubuduće ne praviš bespotreban šum na forumu. Dakle, gde si video da sam ,bilo kome, (osim Tintoreliju..drugo je on..on je idol svih nas ex Villager korisnika..i od njega sam, lično, dobio dozivotnu licencu na korišćenje Njegovog _Stihllager_ logo-a.On je duhovna snaga, invencija i duboka kontemplacija svih mogućih i nemogućih kombinacija na forumu, bez obzira što je kupio trimer pre par dana
Ukoliko nemaš smislen odgovor, predaj baklju Tintoreliju, još si ti zelen za njega.