Pa jeste, ti si baš pametan, kako se nisam pre toga setio? Je l' iz iskustva govoriš, il onako čisto retorike radi?
Nisam uzeo Villager što nisam imao novca, već zato što mi nije trebala mašina od 500 +/-evra koju ću koristiti 7-15 dana max. u sezoni.
Pošto Villager nije sposoban da posluži ni toliko a da pritom ne gubiš vreme popravljajući ga ,otklanjajući kvarove , slanje u servis priučenim nadri-majrostima u Kragujevac..daklem, imam slobodu izražavanja da iznesem moje mišljenje.
Za primer, meni je glava za silk na Villager 1900X zrela za zamenu već nakon 7 dana upotrebe u razumacima od po 10-15 dana izmedju tih 7dana.Dakle ..radi jedan dan i to ne efektivno već ono..laganica..i onda odmara 15dana.Vidiš, to Villager nije sposoban, ne uzimajući u obzir što se sve polomilo na njemu od uprtača do rezne glave za silk.
Jedina kombinacija u kojoj nemam probleme i mogu da radim,a da ne razmišljam da li će se nešto desiti, je u kombinaciji sa nožem.
Sve ostalo što se tiče Villager 1900x modela je totalno neupotrebljivo i gubljenje vremena.
Ljudi moraju znati i drugu stranu medalje..kada kupe Villager, neka budu spremni da ulože još oko 100e za sve ostalo što će im se raspasti u najkraćem roku.
Dakle, proizvodjač Villagera je igrao na tu kartu..tj. da mašina radi, ali da sve ostalo se polomi..kako ne kapiraš..bila bi ludnuta logika da su napravili motor koji će da otkaže posle kratkog vremena..naptosto su sebi napravili prostor gde će da zarade..a to je na nekvalitetnoj pratecoj opremi koja dolazi uz Villager a uz sve to i motor se veoma teško startuje, paljenje je očajno.Svećica je nova..jedino mi još to ostalo da proverim..ali kako to da svećica izlapi posle 6meseci povremene upotrebe..ili je neko u prodavnici uvalio staru svećicu ili je Villager krš krševa, treće ne postoji.
Dakle, kupite Villager trimer i radićete sa njim bez problema u početku.
Posle kratkog vremena će krenuti da se pojavljuju problemi i na posletku kada sve saberete i oduzmete..shvatite da ste uz doplatu od tih 100evra mogli da uzmete neki drugi polu-profi trimer sa logom, koji će bar raditi korektno..a ne da se zalećete na deklarisanih 2ks, šatro priče po forumima..
Meni ni u džep ni iz džepa..čisto da pomognem ljudima koji razmišljaju da kupe trimer, jer trimer je potreban svakom domaćinstvu i puno je onih koji sve ovo pročitaju i ne komentarišu.
Šta bi se desilo ukoliko bi svi hvalili Villager bez valjanih razloga
..ispalo bi na posletku da su Stihl i Husquarna lopovi koji varaju korisnike svojih usluga, a jedini Villager je pošten i pravedan i ponudio, napokon ,posle višegodišnje otimačine i varanja kupaca od strane kvarnih Husqvarnića
, pravi model -model MIGHTY Villager..jes, šijo mu ga Djuro..
)
Dakle..ko je voljan da kupi moj Villager, prodaću ga oberučke
, ali pod uslovom da spustim cenu samo 10evra, jer želim svoj novac nazad.Imao sam šansu da ga vratim još na početku..kada sam prvi put startovao mašinu i dodirnuo travu glavom za silk i sve se raspalo i poispadalo napolje i opruga i silk..tada sam još ulazio u štos, ali su me prevarili jer je Villager radio posle jedno vreme..možda oko 5 dana, bez vidljivih problema..a onda je krenula agonija sa paljenjem mašine (koja još uvek traje), u medjuvremenu se sve polomilo..od uprtača do glave za silk..i kao što rekoh..jedino je ostao još motor da se vrti u prazno..videćemo i to do kada će trajati, pa da proslavimo i sahranu Villager 1900X modela.