Trimeri

ja kupio novi 1900x radi odlicno samo vec zadnji par puta kad sam ga palio jako tesko upali neznam sta je moram ga odneti da vide pod garancijom je

Evo i ja se ponovio sa trimerom.Kupio Einchel-ov od 2ps cena 13990din sa 2 god garancije.Pre njega ima Meculach od 900w radio 7god i produvao.Neka i ovaj toliko radi pa cu biti zadovoljan.

Možda je samo svećica od lošeg ulja i benzina, tako je meni bilo, promenili su mi svećicu i sada je sve ok ! :ppozdrav:

Elem, je l' neko zna vredi li ulagati u Oregon reznu glavu za silk..ima i adapter za navoj, tako da ne treba ništa da se dodatno pravi navoj za Villager. Šta da radim..kad sam već bacio pare na Villager 1900x, glava za silk se raspala u roku od 6meseci, od toga svega efektivno je radjeno možda 7dana ,ne više..i eto, došlo vreme da se menja rezni alat.
Daklem, pitanje je..da li je neko koristio Oregonovu glavu , kažu da je od metala, boktemazo, sa tim adapterom koji paše na Villager navoj. Da li se na njoj umotava visoka trava kada se kosi? Al' nebitno to..bitnije je da to potraje i da mi ne pravi probleme, jer nameravam da koristim Villager trimer, a ne samo da trčkaram oko njega i menjam ono što se raspada,a raspada se sve komplet.

1zx2uqs.jpg

Danas sa sajma legendarni trimer??

Ljudi, znam da ima tema o motokultivatorima, ali želim da čujem od fanova villager-a, šta mislite kakva je ova njihova mašina ?

Kolega mislim da malo previše generalizujete. ::namigivanje:: Pre bih rekao da postoje ljudi kojima nije bila potrebna jača, kvalitetnija i mnogo skuplja mašina. Navešću svoj primer, za oko 200 stabala koliko zaštićujem Villager atomizerom i travu koju kosim između sadnica, nije mi potreban ni stihl atomizer, ni stihl trimer, prezadovoljan sam atomizerom, zato sam i kupio trimer, sa njim sam zadovoljan, radi koliko je i plaćen. Sada se merka motokultivator, ali sam u ne doumici nov ili polovan, možda ga neko ima pa možemo nastaviti diskusiju u motokultivatorima ili preko p.p. :ppozdrav:

Ja stvarno ne znam kako bi taj motokultivator (ukoliko ima priključke za frezu,plug,kosu) ..recimo pokosio livadu od 100ari, kad Villager trimer malo malo pa mu nešto fali..

Prijatelju za te pare je ok. Kao i sve jeftine masine je nedoradjen proizvod u smislu sitnica . Dali si malo promozgao sta bi moglo da mu fali ili je on na pasi . Za komociju se placa tipa uzmes stil ili huskvanu pa nema takvih problema ali se izujes za 500 + evorova . Ne budi na kraj srca .

Na pasi mi mozak, k'o i tvoj..mislis da bi razgovarali da obojica nismo ostavili mozak na pasi?..ja, zato sto sam se zeznuo i uzeo Villager, ti..zato sto te jos drzi tropska vrucina od letos:svinja:

Elem, te sitnice koje ti navodis kako nije Villager doradjen,,..to je tacno..te sitnice popucase, ostade samo motor da se vrti jos..a i videcemo dokle:cvetic::kisa:::novac:::spavam:

Trenutno pase no kad radim trudim se da sam skoncentrisan na posao . Moj razlog kuvanja sivih celija je kombajn bez kabine tvoj je Ada C ... Lepo ti kaze urban prodaj i izuj se za koju ciglu vise i cepaj . Imam BC 1250

Poslednja izmena:
Pa jeste, ti si baš pametan, kako se nisam pre toga setio? Je l' iz iskustva govoriš, il onako čisto retorike radi?
Nisam uzeo Villager što nisam imao novca, već zato što mi nije trebala mašina od 500 +/-evra koju ću koristiti 7-15 dana max. u sezoni.
Pošto Villager nije sposoban da posluži ni toliko a da pritom ne gubiš vreme popravljajući ga ,otklanjajući kvarove , slanje u servis priučenim nadri-majrostima u Kragujevac..daklem, imam slobodu izražavanja da iznesem moje mišljenje.

Za primer, meni je glava za silk na Villager 1900X zrela za zamenu već nakon 7 dana upotrebe u razumacima od po 10-15 dana izmedju tih 7dana.Dakle ..radi jedan dan i to ne efektivno već ono..laganica..i onda odmara 15dana.Vidiš, to Villager nije sposoban, ne uzimajući u obzir što se sve polomilo na njemu od uprtača do rezne glave za silk.
Jedina kombinacija u kojoj nemam probleme i mogu da radim,a da ne razmišljam da li će se nešto desiti, je u kombinaciji sa nožem.

Sve ostalo što se tiče Villager 1900x modela je totalno neupotrebljivo i gubljenje vremena.

Ljudi moraju znati i drugu stranu medalje..kada kupe Villager, neka budu spremni da ulože još oko 100e za sve ostalo što će im se raspasti u najkraćem roku.

Dakle, proizvodjač Villagera je igrao na tu kartu..tj. da mašina radi, ali da sve ostalo se polomi..kako ne kapiraš..bila bi ludnuta logika da su napravili motor koji će da otkaže posle kratkog vremena..naptosto su sebi napravili prostor gde će da zarade..a to je na nekvalitetnoj pratecoj opremi koja dolazi uz Villager a uz sve to i motor se veoma teško startuje, paljenje je očajno.Svećica je nova..jedino mi još to ostalo da proverim..ali kako to da svećica izlapi posle 6meseci povremene upotrebe..ili je neko u prodavnici uvalio staru svećicu ili je Villager krš krševa, treće ne postoji.

Dakle, kupite Villager trimer i radićete sa njim bez problema u početku.
Posle kratkog vremena će krenuti da se pojavljuju problemi i na posletku kada sve saberete i oduzmete..shvatite da ste uz doplatu od tih 100evra mogli da uzmete neki drugi polu-profi trimer sa logom, koji će bar raditi korektno..a ne da se zalećete na deklarisanih 2ks, šatro priče po forumima..

Meni ni u džep ni iz džepa..čisto da pomognem ljudima koji razmišljaju da kupe trimer, jer trimer je potreban svakom domaćinstvu i puno je onih koji sve ovo pročitaju i ne komentarišu.

Šta bi se desilo ukoliko bi svi hvalili Villager bez valjanih razloga:haha:..ispalo bi na posletku da su Stihl i Husquarna lopovi koji varaju korisnike svojih usluga, a jedini Villager je pošten i pravedan i ponudio, napokon ,posle višegodišnje otimačine i varanja kupaca od strane kvarnih Husqvarnića;), pravi model -model MIGHTY Villager..jes, šijo mu ga Djuro..:))

Dakle..ko je voljan da kupi moj Villager, prodaću ga oberučke:bravo:, ali pod uslovom da spustim cenu samo 10evra, jer želim svoj novac nazad.Imao sam šansu da ga vratim još na početku..kada sam prvi put startovao mašinu i dodirnuo travu glavom za silk i sve se raspalo i poispadalo napolje i opruga i silk..tada sam još ulazio u štos, ali su me prevarili jer je Villager radio posle jedno vreme..možda oko 5 dana, bez vidljivih problema..a onda je krenula agonija sa paljenjem mašine (koja još uvek traje), u medjuvremenu se sve polomilo..od uprtača do glave za silk..i kao što rekoh..jedino je ostao još motor da se vrti u prazno..videćemo i to do kada će trajati, pa da proslavimo i sahranu Villager 1900X modela.:ppozdrav:

fanovi villager-a ne postoje, postoje ljudi kojima je bio potreban trimer i koji su imali za toliko, bar moja situacija :haha: Realno gledano...
:ppozdrav:::super::::super::::super::::super::::super::::super::

Koga muci paljenje na Villageru znam ja da popravim da pali hladan iz 4,5 poteza a topao na pola (javite se na pm) ako necete u servis u garanciji :ppozdrav:
Za kultivator se raspitaj u temi za kultivatore, tamo ces dobiti dosta informacija, imas da nadjes polovnih proverenih po maloj ceni, :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Stručni saradnik za Stihllager :))

Takvi i rade u servisu u Kragujevcu, sve umeju i znaju, al' Stihlager se i dalje raspada..bez obzira na stručni kadar:sjasi:

Ja danas probao moj BC 1900X sa vidija cirkularnom plocom i ne da radi poso nego ujeda. Seko sam neko siblje debljine oko 5-6 cm ne oseca. List je Fi 255 mm / 3 mm. Placen 550 din u Woby.

Nazad
Vrh