Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta se desava kada odu lezajevi na trimeru..
ja ga nikada nisam odmarao , jedan rezervoar mu dosta dugo traje tako da se prije ja umorim nego on , znači potrošim rezervoar pa ja moram da odmorim dok naspem drugi
samo jednom samo uspio dva jedan za drugim da potrošim i trimeru ne vjerujem da bi nešto to smetalo
vrzina , neznam šta je ali vjerovatno misliš na živicu , ma to nožom siječe ni ne osjeća , trokrakim nožom sam sjekao do 3cm bez da osjeti , znači odsiječe u naletu , za deblje stvari koristim motorku , ne treba pretjerivati
ja sam zadovoljan sa svime povodom moga trimera , veoma dobar odnos uloženo-dobijeno , svi bi rekli samo stihl ali ja nemam dovoljno posla za njega tako da mi se neće otplatiti dok sam živ a samo jednom promaši gorivi i crkaje i jedan i drugi a daleko je manja šteta kod kineza
mada evo na forumu ima ljudi koji nisu zadovoljni , ja jesam , kosim kada sve saberem za sezonu nešto oko 1 hektara , nije ni to mala površina
dvije sezone je već kod mene i nikakvih problema osim ono što namotava travu oko glave , ali to sam lako riješio
ja sam se tebi lijepo obratio , možda ti je jednostavno ''teža ruka'' a ti meni ovako odgovaraš veoma lijepo od tebePa valjda zato što za upotrebu i rukovanje trimerom treba doktorat, a ja nisam tako inteligentan kao ti ?