teskostecenje
Član
Bolje vidi da kupis iz jednog dela rucke i nosac za iste ,meni je na agm520 sigurno 4-5* pucala leva rucicaDa li zna neko gde bih mogao da kupim levu rucku za Demon - a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje vidi da kupis iz jednog dela rucke i nosac za iste ,meni je na agm520 sigurno 4-5* pucala leva rucicaDa li zna neko gde bih mogao da kupim levu rucku za Demon - a?
Resio sam taj problem tako sto agm520 koristim samo za secenje visokog granja sa produzetkom za motornu testeru. Za kosenje trave koristim oleo mac755 i dolmar 4010 za lakse posloveO tome sam pričao kad sam rekao da nije isto kineski starter original za Villager koji je tipa 8 eura, i onaj "univerzalni" od 4-5. Agm je isto Villagerov, ali kvalitet svega je barem za klasu ili dvije niži, pa ti puca sve redom što nije od metala, što i nije problem dok si u garanciji, ali te ostavlja bez mašine jer puca u sezoni, kad su servisi zatrpani, pa ti džaba i garancija i sve.
Noz manje opterecuje trimer,ja sam nekih pola h ostavio na leru a posle malo kosio na laganom gasu i tako potrosio prvi rezervoarI mene su iznenadili baš prijatno. A kako idesa razradom trimera? Jel prvi rezervoar potrošim na leru uz povremeno lagano dodavanje gasa. A drugi rezervoar da potrošim na strunu laganijeg raa i dalje po želji? Kad mogu da upotrebim nož, od kog rezervoara?
Imam fs120 i tu nema potrebe za nekom posebnom razradom. Samo prvih 4-5 rezervoara ne teraj ga punim gasom. Iznenadićeš se kasnije kako mašina sama traži jači gas i radi bez mučenja. Gustu kupinu i žbunje ja rešavam zakrivljenim tarup nožem koji melje biljke. Garancija je uslovljena godišnjim pregledom trimera koji se plaća.I mene su iznenadili baš prijatno. A kako idesa razradom trimera? Jel prvi rezervoar potrošim na leru uz povremeno lagano dodavanje gasa. A drugi rezervoar da potrošim na strunu laganijeg raa i dalje po želji? Kad mogu da upotrebim nož, od kog rezervoara?
Nožić je trebalo da montiraju na prodajnom mestu. Sastavni je deo štitnika bez obzira što glava nije u kompletu. Kontaktiraj prodavca jer je u obavezi da kupcu preda namontiran trimer.Ako se dobro razumem, sa unutrašnje strane zaštitne plastike kod glave trebalo bi da stoji neki nožić koji seče strunu. Ja taj nožić ne vidim već samo neki šraf koji je ušrafljen na to mesto. Predpostavljam da se kupuje posebno jer je trimer prodat sa trokrakim nožem. Gde da nađem taj deo za fs 120?
Sadašnji model fs120 ima samo jedan štitnik (narandžasti) na koji se navlači crni dodatak sa nožićem. Ja bih kontaktirao prodavca.Verovatno je dobio stitnik za noz.Stitnik za strunu se kupuje zasebno nazalost.