Ako radi kako treba ljeti, zimi nema potrebe da radi, čisto da se ne dosađuje i da je među ljudima.A zimi sta radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako radi kako treba ljeti, zimi nema potrebe da radi, čisto da se ne dosađuje i da je među ljudima.A zimi sta radi
U najvećoj radnoj zoni u Srbiji ima posla stalnoSvaka mu cast ako za 3-4 meseca od kosenja zaradi da zivi celu godinu
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Što da ne. Aj možda ne za 3 al za 5 meseci može da se zaradi za celu godinu ako konstantno ima posla.Svaka mu cast ako za 3-4 meseca od kosenja zaradi da zivi celu godinu
Odvija se suprotno kazalje na satu, moraš da ga odvijaš na cimanje nikoako nemoj da greješ i slično.Da li je neko rasturao poteznicu "kurblu" na demon trimeru.
Posle izvlacenja kanapa nece vise da se vrati nazad,skinuo sam poteznicu i prema youtubeu treba da se odvije sraf na sredini ali kod mene nece,na koju god stranu da ga okrecem on se ponasa kao da preskace.
Ja.Da li je neko rasturao poteznicu "kurblu" na demon trimeru.
Nije mi se do sada desilo.Delovi za villager
Agromarket Kragujevac
Nemojte da nasedate na gluposti...starteri su isti...samo villager starter ima nalepnicu vilager...nista vise...
Ako lomi starter kvar treba tražiti..lezaj radilice ili istrosena šolja startera...
Čest slučaj je da se šolja startera usece i glave zice...
Gluposti da li će da plati starter pet eura i da ga zaebava ubrzo, ili osam pa da je koliko toliko miran?Delovi za villager
Agromarket Kragujevac
Nemojte da nasedate na gluposti...starteri su isti...samo villager starter ima nalepnicu vilager...nista vise...
Ako lomi starter kvar treba tražiti..lezaj radilice ili istrosena šolja startera...
Čest slučaj je da se šolja startera usece i glave zice...