TheBigBang
Banned
Pa ne znam koji da mu kupim, tretiram ga kao da je Stihl , kupijem neke besne silkove od 500din/15m, a u početku se sećam da je bio taj narandžasti okrugli (fabrički sam ga tako dobio..verovatno Villager silk, šta bi drugo..) i kosio je super..od kada sam mu podmetnuo taj Stihl četvrtasti od 2.7mm, u početku je i to radilo jedno vreme, ali kvalitet otkosa i efikasnost se nije pokazala kao kada je kostio njegovim default tj. fabričkim naranžastim silkom..E,a onda je krenuo da proizvoljno odmotava sikl iz čista mira, ničim izazvan, i zbog toga sam kupio Dolmarov neki zajebano skup silk i spustio sam mu presek na 2.4mm da ga ne silujem previše a i suviše mu je debeo taj Stihl četvrtasti, jedva se provlačio kroz one ušice za namotavanje.
Sad je ovaj Dolmarov počeo neverovatno da se lepi unutra od temerature i da se lomi.Još mu i ne namotam neku dužinu, već sa oko po 50cm ,oba kraja, ali bezuspešno.
Probaću da mu kupim taj Villager narandžasti,okrugli..taj je kosio,lepio,kidao se..ali ne tako frekventno ,kao sada..na svakih 10tak minuta moram da rasklapam glavu.
Sad je ovaj Dolmarov počeo neverovatno da se lepi unutra od temerature i da se lomi.Još mu i ne namotam neku dužinu, već sa oko po 50cm ,oba kraja, ali bezuspešno.
Probaću da mu kupim taj Villager narandžasti,okrugli..taj je kosio,lepio,kidao se..ali ne tako frekventno ,kao sada..na svakih 10tak minuta moram da rasklapam glavu.