sladjans
Član
Ok,idem sutra do prodavnice pa javljam sta sam uzeo,hvala na pojasnjenju!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odnesi ga tamo gde se i kupio da ti oni namontiraju.Pozdrav, juce sam kupio agm 520, medjutim bilo mi je sumnjivo kad sam montirao kardan na motor da ona korpa koja naleze na kvacilo da je ukrivo i kad je okreces okrece se tesko i krivo. Zasrafio sam nekako, medjutim kad se upali trimer okrece se i glava, smanjivao sam ler gas ali glava se okrece i cesto se ugasi zbog toga kao da se cuje kardan kako se vrti u leru, da li je defektan trimer?
U gigatronu sam uzeo tako da to nije realno, nije neka manja radnja na lokaluOdnesi ga tamo gde se i kupio da ti oni namontiraju.
Da li ti se desava da kad je veca i gusca trava glava sama ispusta strunu. Kosio sam neki korov ali je bilo poprilicno gusto sirokolisno pa mi se desavalo 3-4 puta sama glava otpustila 7-8cm strune u toku kosenja iako je glava nova sa max 4 sata kosenja, i naravno neudarim je u tom trenutku od zemlju bar nisam osetioKupljena juce jos jedna Tekomek samonamotavajuca glava, ovaj put sa metalnim ojacanjem na dnu.
Cena 2500 din i opet svaka preporuka, ozbiljna, masivna, kvalitetna.. Sa plastikom na dnu je 2000 din..
Gde ih kupujes komso?
Da li ti se desava da kad je veca i gusca trava glava sama ispusta strunu. Kosio sam neki korov ali je bilo poprilicno gusto sirokolisno pa mi se desavalo 3-4 puta sama glava otpustila 7-8cm strune u toku kosenja iako je glava nova sa max 4 sata kosenja, i naravno neudarim je u tom trenutku od zemlju bar nisam osetio
Inace glava mi se svidja nije od one škripave kung-fu plastike bas uredno odradjeno
Dešava se. Na lošijim glavama. Da li ti lako ispušta najlon tj. dal je dovoljno samo malo da je čukneš da ga pusti? Druga mogućnost je da se najlomn umota u travu i da ga izvuče.Da li ti se desava da kad je veca i gusca trava glava sama ispusta strunu. Kosio sam neki korov ali je bilo poprilicno gusto sirokolisno pa mi se desavalo 3-4 puta sama glava otpustila 7-8cm strune u toku kosenja iako je glava nova sa max 4 sata kosenja, i naravno neudarim je u tom trenutku od zemlju bar nisam osetio
Inace glava mi se svidja nije od one škripave kung-fu plastike bas uredno odradjeno
Meни је посао радио о тро/четворокраки нож. Уз савлађивање одређене технике кошења (сам ћеш провалити), лепо се коси и без пуног гаса.Nemam iskustva mnogo sa trimerima,cime bi po vama trimeru bilo najlakse da kosi visoku travu 50-ak cm visine ?