Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ti kosis sa 4 mm strunom kad ti treba jace od toga ?Dosad probao svasta na trimeru stihl fs360 od njegove original metalne zvijetde do njihove glave sa raznim silkovima po korovu , kevlarski stihlov silk , skup , jeste bplji od ovih jeftinijih ali nista posebno , nesto slicno od huskvarne , skoro identican proizvod.
Uzeo sada Ozaki profi aluminijumsku glavu , i one 4 niti sto dolazi sa njom , jeste malo bolje od silka ali nista posebno , ali sam uzeo neki profi spiralni vortex flaks Made in USA od 3,3mm u tubi , e ovo radi radnju nesto najbolje do sada sto sam probao, nije lako trimeru, malo skratio niti idu 2 u glavu moze i 1 , imam i drugu tubu od 3,9mm isto profi spiralne vortex made in USA , te jos treba da probam ali pretpostavljam jos jace.
Meni je isto bilo s gasom posle 5-6 god, otisao do servisa, ortaci iz sela; samo su cacnuli karburator i rekli su mi da je vremenon "spala membrana" sta god to znaciloСкида ли се цео карбуратор или као на Хускварни 340 само поклопац где је мембрана ? Шта одвијам и где ? Ако не успем ионако ми нов не гине . А није много ни скуп .
Да, јасно се чује и осећа да је мотор под великим оптерећењем. Ово је била само проба, не намеравам тако косити. Овај човек коси тако годинама и то веће површине услужно, па му треба брзина и учинак. У питању је обичан 1900S, тврди да ништа није мењао, осим што је ставио јачу опругу ламеле па се врти и на леру.Skracujes vijek motora tako.